Šta je sve novo na Instagramu? Ovo su opcije koje ćete voleti!

    28.03.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/ignewcover.jpg

    Instagram ne prestaje da nas iznenađuje. Nakon vesti da se hronološki feed vraća na velika vrata (dovoljno je da kliknete na Instagram logo u gornjem levom uglu i tu je opcija za hronološki prikaz postova naloga koje pratite), stiže još vesti iz Meta univerzuma. Naime, u pripremi je opcija odgovaranja na story putem glasovne poruke.

    Instagram je pre samo nekoliko meseci najavio da radi na novoj funkciji za uređivanje ove mreže, a ovaj konkretni update nastao je pod parolom programera Alessandro Paluzzia, koji je tokom vikenda podelio snimak ekrana aplikacije na svom Twitter nalogu prikazujući novu funkciju. U istom polju za poruke koje korisnici mogu da otkucaju da pošalju odgovor na priče drugih ljudi, sada se nalazi ikona mikrofona.  Ali, to nije sve!

    Programer je takođe otkrio da Instagram testira funkciju koja će omogućiti korisnicima da dele svoje objave koristeći QR kod. Neizvesno je kako će ova opcija funkcionisati niti kada će biti spremna za puštanje u etar, ali sudeći po reakcijama, sigurno je da su brzi prsti korisnika širom sveta spremni.

    Saznaj više:
    Povezani članci: