Pretraga

Vreme je da dodate ove podcaste na svoje liste

Vreme je da dodate ove podcaste na svoje liste

Tekst: BURO.

Slušanje podcasta je jedna od zdravijih navika koje nosimo sa sobom u ovu godinu. Kako vreme odmiče, deluje da za svaki problem postoji posebno podcast rešenje. Raskid, burnout ili usamljenost? Recite nam šta vas muči i otkrivamo vam savršeni podkast za prvu pomoć. Osećate se izgubljeno? Poslušajte ove self-help podkaste. Naravno, postoji sjaset onih čija je svrha da nas zabave, nasmeju, ili ukažu na neke fenomene. Ukoliko se još uvek niste ukrcali na ovaj audio voz, vreme je da nabavite dobre slušalice i prekratite vreme slušajući neke stvarno zanimljive priče. Kako bismo vam pomogli izdvojili smo one podcaste na koje vredi obratiti pažnju, predlažemo da ih "usvojite" i dodate na svoje liste za 2022.

The Just Enough Family

 

Vreme je da dodate ove podcaste na svoje liste (фото 1)

 

Da li jedna takva, sasvim dovoljna porodica, uopšte postoji? Liz Lange, uspešna modna kreatorka i jednako vešta pripovedačica ispituje uspon i pad Steinbergsovih, nekada jedne od najbogatijih porodica u Americi. Uspesi, gubici, izdaje i tajne uktani su u sesiju porodične terapije. 

The Maintenance Phase

 

Vreme je da dodate ove podcaste na svoje liste (фото 2)

 

Ovaj podcast se bavi razotkrivanjem wellness prevara i besmislenih saveta o ishrani. Dijapazon tema je prilično širok: od gojaznosti, preko vibratora, do kvaliteta sna. Budući da wellness inudstrija cveta, neretko na našem neznanju i utrčavanju u prečice i brza rešenja, ovakav vid informisanja i glas razuma nam je potrebniji nego ikada.

The Cutting Room Floor

 

Vreme je da dodate ove podcaste na svoje liste (фото 3)

 

Moda, ali na malo drugačiji način. Štaviše, The Cutting Room Floor preti da postane jedan od najboljih modnih podcasta. Voditeljka je dizajnerka Recho Omondi, a ideja je da otkrije „sve što vas nisu naučili u modnoj školi”. Svoju liniju je ugasila 2020. godine i u potpunosti se posvetila ovom podcastu, istražujući nove i inovativne koncepte u modi.

Every Outfit

 

Vreme je da dodate ove podcaste na svoje liste (фото 4)

 

Ovo je još jedan modni podcast u nizu. Nakon što su provele godine komentarišući modna izdanja na svom viralnom Instagram nalogu Every Outfit on Sex and the City (ako ga još ne pratite, ne znamo šta čekate), voditeljke Chelsea Fairless i Lauren Garroni su shvatile da imaju veoma specifična mišljenja i o drugim (modnim) stvarima. Ne brinite, nisu zaobišle komentarisanje stila u „I tek tako”. Posle svake epizode serije stiže nova epizoda podcasta, čeka vas najmanje sat i po zabave. 

Even The Rich

 

Vreme je da dodate ove podcaste na svoje liste (фото 5)

 

Brook Siffrinn i Aricia Skidmore-Williams stvaraju prilično sočno iskustvo za slušaoce, prepričavajući istoriju poznatih porodica širom sveta. Versace, Gucci ili Kennedy? Samo recite. Malo trača nije na odmet, kliknite na play i smućkajte sebi neki dobar koktel. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor