Wes Anderson snima novi film

    18.05.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/wescover.jpg

    Snimanje počinje u julu, i jedva čekamo!

    Prošle godine u septembru dok se već uveliko pričalo o filmu “The French Dispatch” koji nikako da ugleda svetlost dana, Wes je najavio da snima i nastavak 2021. godine. Bilo je prilično s neba pa u rebra što bi se reklo, ako uzmemo u obizir da tehnički ni prvi deo nismo videli zbog pandemijskih odlaganja a da on već priča o fantomskom drugom koji ne znamo ni kako će ni kada snimiti, ali nas je svakako obradovalo.

    Više od pola godine kasnije, kada je maj zamenio septembar, imamo mnogo više informacija i pod jedan, “The French Dispatch” sa interstelarnom ekipom koja broji imena Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Tilda Swinton, Bill Murray, Willem Dafoe, Jason Schwartzman, Léa Seydoux, Kate Winslet, Elisabeth Moss, Christoph Waltz, Frances McDormand, Benicio Del Toro, Adrien Brody, je konačno dobio datum svoje premijere. Pridružiće se ostalim ostvarenjima koja će biti premijerno prikazana u julu u Kanu, i malo je reći da ne možemo da dočekamo. Drugo, Wes Anderson je još jednom rekao nešto po sistemu sve je to okej, ali ja snimam novi film. I to verovatno baš onaj koji je najavio za 2021., samo što je trebao da bude sniman u Rimu, a kako stvari stoje El País, je potvrdio da se French Dispatch nastavak snima u Chinchonu u Španiji, i to ovog leta. 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/1621327281950244.png
    THE FRENCH DISPATCH

    Projekat još uvek nema naslov, niti je poznata glumačka ekipa koja će na njemu raditi (iako sa Wes Andersonom nije baš teško pogoditi ko će se sigurno naći u filmu) a počeće sa snimanjem u julu, na periferiji Madrida. Svi letnji meseci su rezervisani za snimanje, i kako se sada zna prema tekstu u španskim novinama, setovi uključuju “pejzaže tipične za Andersona” i železničku stanicu. Već ovo kad nam kažete dovoljno je da sve zaizgleda andersenovski. Francisco Javier Martínez, gradonačelnik Chinchón, je rekao da je produkcija ovog filma “veoma značajna za grad” ali i da su sarađivali i komunicirali sa ekipom oko finalnih dogovora pred snimanje. Znači, događa se sasvim sigurno!

    Detalji su gotovo potpuno nepoznati, i niko nije u potpunosti uveren da li je to ta ljubavna priča o kojoj se šuškalo prošle godine, ali s obzirom na premijeru prvog filma u julu kada se počinje sa snimanjem novog filma, deluje kao sasvim logičan nastavak.

    Dok ne budemo imali više informacija, gledamo “The French Dispatch” trejler na repeat i čekamo i premijeru a kako stvari stoje i nastavke.

    Saznaj više:
    Povezani članci: