Zašto je Jennifer Lopez nova Celine Dion?

    22.11.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/jloceline_cover.jpg

    Iako smo je voleli i uživali u njoj, renesansa Celine Dion, celinesansa je prošlost, a ova godina je rezervisana za comeback druge kraljice. Jennifer Lopez. Glumila je, pevala, igrala, srušila internet dva puta, ukratko Jenny from the block je zapalila ovu godinu i postala nosilac krune “najbolji comeback”. I to četvorostruki. Taj status dodatno je potvđen govorkanjima o Oskaru za njen film “Prevarantkinje sa Vol Strita”, dogovorom da će nastupati na Super Bowlu 2020. i nekim od najviralnijih modnih momenata godine. Poklonimo se kraljici, i rekapitulirajmo zašto je najveći comeback godine upravo njen.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/157444165822981.jpg

    Coach epizoda

    Velike alke, stileto čizme, farmerke sa niskim strukom, video “All I Have” iz 2002. godine je vizuelna beleška istorije dvehiljaditih. Pored modnih, dala nam je i lekcije kako se sa stilom napušta partner – ruku punih torbi sa Coach logom, što se u duhu novih trendova još jednom pokazuje kao pravi način. Sada, kao da se njena priča sa Coach brendom finalno zaokružila najnovijom vešću da je J.Lo novo lice Coach kampanja za proleće 2020. “Veoma sam uzbuđena zbog ove saradnje”, rekla je. “Ovo je bezvremenski brend čiji sam fan oduvek bila i predstojeća kolekcija stvarno komunicira moj lični stil – geto i ženstveno .”

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1574441657555728.jpg

    Filmomanija

    Ima nečeg umirujućeg u gledanju romantične komedije sa Jennifer Lopez. Okej, na stranu to što je jedna od najplaćenijih glumica Holivuda, ali i ima nešto tako blisko, nešto sa čime je lako povezati se, neki bff x faktor. Svoju glumačku karijeru je započela sad već pre dve decenije, i to mahom upravo takvim filmovima, da bi se sada u zenitu svoje karijere pojavila u sjajnoj ulozi striptizete u letnjem hitu “Prevarantkinje sa Vol Strita”. Neki kritičari previđaju i nominaciju za Oskara. Okej, možda ne moramo toliko daleko da idemo ali svakako ovaj film i njen larger than life stav, jesu jedan od bezbrojnih razloga zašto je volimo. Ako vam treba još neki razlog, evo ga i ovaj broj 10233847. Lopezova je u nedavnom intervjuu priznala da nije dobila ni cent za glumu i produkciju filma. “Radila sam sve besplatno i glumila i producirala. Kao Jenny from the Block radim ono što volim.” Upamtiti ovo.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1574441658095837.jpg

    Magični reboot

    Uvek postoji mnoštvo dobrih i loših omg momenata tokom Nedelja mode, ali jedan se ovaj put posebno izdvojio i osvojio titulu najupečatljivijeg. Pojavljivanje J.Lo na Versace reviji za proleće/leto 2020, koju je zatvorila i počastila nas ozbiljnom dozom nostalgije, pojavivši se u jednom od svojih najpoznatijih lookova. U novoj verziji jungle dress, drečavo zelene haljine koju je nosila na dodelu Grammy nagrada 2000. godine, poznatijoj kao haljina koja je pokrenula Google images opciju. J.Lo je prošetala pistom i brzim premotavanjem nas vratila dvadeset godina unazad.

    Super Bowl momenat

    Od Diane Ross i Princea do Beyoncé, nastupi za poluvreme Super Bowl utakmice su legendarni i rezervisani samo za najveće zvezde. Sledeće godine, to će biti Jennifer Lopez i Shakira koje su potvrdile svoje nastupe. “Mislim da je sjajno imati dve latino žene u Majamiju za Super Bowl, i kao prilika za ono što možemo da uradimo da u tih 12 ili 14 minuta ljudi razumeju našu važnost u ovoj zemlji. Mislim da će to biti predivna proslava latino kulture.” Mislimo i mi i jedva čekamo!

    Ovaj tekst prvi put je objavljen na buro247.com

    Saznaj više:
    Povezani članci: