Celine Dion je (ne)krunisana kraljica Nedelje visoke mode u Parizu

    03.07.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/CELINE_DION_COVER.jpg

    Go Big Or Go Home

    Dva puta godišnje slobodno ignorišite influensere i zaboravite manekenke, street style zvezda je „kraljica svih osećanja“ – Celine Dion. Kanadska pevačica je ponovo od ulica Pariza napravila svoju privatnu modnu pistu za vreme trajanje Nedelje visoke mode i to sa takvim uspehom da je postala neka vrsta off katalog programa kome se svi raduju. Sve do 2016. godine niko nije očekivao da će pevačica, poznata po svojim baladama pre nego po svojoj garderobi, napraviti ovakav zaokret. Njena „reinvencija“ u saradnji sa stilistima koju je prvo započela sa Law Roachom, čiji posao danas nastavljaju Pepe Muñoz i Sydney Lopez predstavljena je svetu upravo u okviru Nedelje visoke mode i ostavila sve bez daha. U svetu u kom se svi trude da budu kul i da izgleda kako se nisu preterano trudili, pojavila se ona koja je navijala na revijama kao da su utakmice, plakala od uzbuđenja i emocija, ona koja u modi uživa do kraja bez trunke cinizma i uz puno hrabrosti. I sada je očekujemo i gledamo i pitamo se da li je oduvek bila prikrivena modna ikona? Svakako je podržavamo što je danas i na tom polju zauzela centar pozornice.

     

    Chanel triko sa metalnim logo pojasom

    Ovo je njen način da nam da do znanja da se samo zagreva. A postoji li bolji način za to od Chanel helanki uparenih s visokim štiklama? Neka igre počnu.

    Attico top i sandale i Ksenia Schnaider džins

     

    Prvi dan, lagan početak je prava prilika za perjani top i farmerke asimetričnih nogavica jer… Pa zašto da ne? Jedan pogled nam je dovoljan da znamo da možemo da očekujemo zabavu i teatar.

     

    Zelena puf haljina sa mašnom i ptičarima

    Ovaj outfit je sve! Dramatičan, pufast, ženstven, konceptualan i retro… SVE! Posebna pohvala za to što nigde nema tankih ženstvenih sandala koje otkrivaju noge. Čizme kao simbol moći su nešto što mnogo više odgovara jednoj kraljici, zar ne?

    Komplet sa potpisom Ronald Van Der Kemp

     

    Da li nas čudi da se Celine dobro oseća u odeći koja je inspirisana osamdesetim? Dekada u kojoj je sve bilo over-the-top je savršen par njenoj životnoj filozofiji.

     

    Unikatna haljina sa potpisom Iris van Harpen

    Reč “haljina” koristimo liberalno u ovom slučaju. Više instalacija i mobilna skulptura koja se sve vreme kreće i diše zajedno sa njom nego odevni predmet. “Magično, magično” da citiramo samu Celine.

    Alexander Vauthier haljina

     

    XXL rukavi, drapiranje i mini dužina, ovo je haljina sa bezbroj dramatičnih lica i Celine zna da nas je blagoslovila ovim outfitom. Zato nam i šalje poljupce sa vrha stepenica.

    Off-White bodi i oversize sako u istom dezenu

     

    Gigi Hadid je na reviji prošetala po pisti u istoj kombinaciji ali sa zatvorenim sakoom. Celine Dion je, u pedeset i prvoj godini, odlučila da po svojoj zamišljenoj pisti prošeta otkopčana. Sa rukom na boku. #legenda

     

    Schiaparelli haljina i aksesoar, Stephen Jones fascinator

    U Parizu je 30 stepeni ali za nju toplota ne postoji, samo modno stanje svesti. Crne kožne rukavice i čizme su simbol trijumfa.

    Her Heart Will Go On

     

    Opušten šoping u Parizu i casual kombinacija za kraljicu osećanja. Ali ne izlazi se za vreme Nedelje visoke mode samo u majici, makar ona i bila Vetements. Ogrlica? Daaaa! Sigurno prepoznajete Vetements repliku legendarne ogrlice iz filma „Titanik“. Ovoliko o genijalnim referencama.

    Esencija Valentina

     

    Ne zaboravimo da je prošli put upravo na Valentino reviji bila ganuta do suza i postala internet hit tih dana. I zato se sada pojavila u belom perju, kao rajska ptica.

    Saznaj više:
    Povezani članci: