7 mirisa koja će vas u trenutku OPUSTITI

14.04.2024.
RECOMMENDED

Od tople kupke do opuštanja uz dobru ploču ili knjigu, mir dolazi u različitim oblicima. Mirisi – parfem, sveća ili mirišljavi štapići – mogu dodatno da doprinesu spokoju koji osećamo tokom večernje rutine.

Ali koje se note smatraju opuštajućim? Tople i začinjene note obavijaju čula poput mekog ćebeta, dok osvežavajuće podsećaju na cveće ili sveže pokošenu travu. Tradicionalno, sastojci poput lavande, eukaliptusa i laganih cvetnih ili citrusnih nota su oni koje svi povezujemo sa relaksacijom. Ipak, iako vam ove univerzalne note zaista mogu pomoći da se opustite, bilo koji miris koji vas vraća u period koje vas podseća na spokojne trenutke može da bude jednako efektno.

Opustajući mirisi mogu da se uklope u svakodnevnu rutinu na različite načine – zapalite sveću posle napornog dana, nanesite eterična ulja na telo nakon kupke ili poprskajte parfem na jastučnicu pre spavanja.

U nastavku smo izdvojili naše preporuke za najbolje (i najefektnije) parfeme i esencijalna ulja koja će vas u trenutku opustiti.

CARNER BARCELONA Palo Santo

Mirisi parfemi relax 1 removebg preview

ORIGINS Peace of Mind On-the-Spot Relief

Origins Peace of Mind removebg preview

REPLICA Coffee Break

213860497 IN removebg preview

MAISON FRANCIS KURKDJIAN Amyris Femme

84 1445x removebg preview

THE BODY SHOP White Musk Eau De Parfum

white musk eau de parfum 30ml 1 inaaups372 removebg preview

TOM FORD Rose D’Amalfi

rose damalfi 15151 6636232 removebg preview

SHALINI Iris Lumiere

IRISLUMIERECUBIQUEHIGH noreflection website 2048x2048 removebg preview

Saznaj više:
Povezani članci: