Izdvajamo najglamuroznija BEAUTY izdanja sa dodele Oskara

12.03.2024.
RECOMMENDED

Za najbitnije veče u Holivudu, zvezde su se okupile u Holivudskom pozorištu Dolby. Pored blistave kože, smokey eyes i smelim trepavicama, gosti su se opredelili za elegantne strukturirane frizure koje su donele dodatnu dozu glamura na crvenom tepihu. Izdvajamo naša omiljena beauty izdanja sa 96. dodele Oskara.

EMMA STONE

emma stone 1710123998

Dobitnica Oskara Emma Stone zablistala je zahvaljujući sjajnoj koži i pažljivo iscrtanom wing ajlajneru koji prati formu njene Louis Vuitton peplum haljine.

GRETA LEE

greta lee attends 96th annual 78127338

Greta Lee je bila doterana do savršenstva sa svedenom punđom i ružem boje vina, a njenu frizuru je kreirao poznati umetnik Takuya Yamaguchi ispred Bumble and bumble.

BILLIE EILISH

Beauty oskari 2024

Dobitnica Oskara za najbolju originalnu pesmu Bilie Eilish inspirisana je rok glamurom sa jarkim rumenilom, smokey ajlajnerom i razbarušenom kosom.

LUPITA NYONG’O

Lupita Nyongo beauty dodela oskara 2024

Ne znamo šta nam se više svidelo: njena sjajna, mistična šminka, iza koje stoji mejkap artista Nick Barose za Chanel, ili njene transparentno lakirane nokte.

FLORENCE PUGH

Florence Pugh beauty oskari

Očarani smo romantičnim izgledom Florence Pugh, koji je savršeno kombinovan sa mekim, platinasto plavim talasima, a iza njene frizure stoji Adir Abergel za Virtue.

ZENDAYA

Zendaya beauty oscar 2024

Volimo gotovo svaki izgled koji Zendaya iznese na crvenom tepihu, uključujući i ovaj za koji je zadužen stilista Tai Simona koji dokazuje da su bob frizure sa razdeljkom na strane i dalje u trendu.

Foto: Pinterest

Saznaj više:
Povezani članci: