Šta da radite sa beauty proizvodima koji vam ne odgovaraju (a da ih ne bacite)

  15.02.2024.
  RECOMMENDED

  Veliki je izazov okrenuti se novim proizvodima, investirati u nešto potpuno novo, te ujedno rizikovati da nam preparat za negu ne odgovara. Mnoge suštinski od isprobavanja novih preparata odvrati činjenica da sa njima „nemaju šta da rade“ ukoliko on ne odgovara. No, istina je potpuno drugačija. Ukoliko ste ljubitelj beauty industrije, te imate želju da investirate u određeni preparat, ali ne znate šta biste uradili sa njim ukoliko vam ne odgovara, budite slobodni da sledite naše predloge.

  cce1d342a090def1b694d497a941f0b7
  eb4b4e53df4a9f3a907f870b610d9f0b

  Proverite politiku povraćaja novca

  Određeni brendovi nude povraćaj novca ukoliko niste zadovoljni proizvodom. Ukoliko ste mislili da je takvih brendova veoma malo, istina je potpuno drugačija. Naime, čak i drogerijski proizvodi koji su veoma pristupačni nude opciju zamene ili refundiranja sredstava. Do informacije da li imate pravo da tražite svoj novac nazad možete doći upitom u radnji u kojoj nameravate da kupujete.

  Razmena sa prijateljima

  Ukoliko se ispostavi da vam određeni proizvod ipak ne odgovara, naš predlog je da ga ponudite prijatelju ili članu porodice. Mnogi vole da isprbavaju nove proizvode, a na ovaj način možete nekome možda otkriti nešto novo, ili pak ulepšati dan.

  Donirajte beauty proizvode

  Ako se dogodi da čak ni vaši prijatelji ne žele da eksperimentišu, pravo je vreme da sakupite određeni broj proizvoda koji vam ne odgovaraju, ili da ih sakupljate u budućnosti, te ih kasnije donirate.

  Pronađite drugu svrhu

  Svaki od preparata može da se upotrebi i na mnoge druge načine. Ukoliko ste investirli u neki proizvod istražite na koje načine još možete da ga primenite i iskoristite. Na ovaj način dajete određenom preparatu šansu da vam posluži za nešto drugo.

  b789b4c482b17e78e4792e544b44949b
  beauty

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: