2024: Clean girl MANIKIR za SVEŽ POČETAK godine

12.01.2024.
RECOMMENDED

Clean girl šminkanje je bio je jedan od najpopularnijih trendova na TikToku u 2023. godini. Sa ogromnim brojem pregleda, čak 1.4 milijardi, ovaj trend predstavlja kombinaciju neutralnih nijansa na blistavoj koži. Nije dugo prošlo pa je ovaj trend prešao sa lica na nokte.

Tako je – clean girl manikir je tu.

Kako postići clean girl manikir?

Sve je u pripremi. Upotrebite hidratantni ekfolijator koji uklanja mrtvu kožu sa zanoktica. Kada odradi svoje, obrišite ostatak eksfolijatora sa vlažnim peškirom i uklonite ostatak sa kvalitetnim kleštama za zanoktice.

Lakirati je najteži deo. Počnite sa brisanjem noktiju sa acetonom na ubrusu,. Bez obzira na to da li koristite tamnu ili svetlu nijansu, potreban je top coat kako bi se zaštitila nokatna ploča. Clean girl manikir koristi providnu, mlečno-belu boju kao osnovu. Naša preporuka je OPI Put It In Neutral ili Chanel La Base Camélia.

Clean girl manikir 2 1

Postizanje izgleda čistih noktiju nije brz proces, ali vredi. Trik za uspešno nanošenje ovakvog laka su tanki slojevi. Budući da su neutralni lakovi prilično prozirni, biće potrebno dva ili tri sloja kako biste postigli željenu nijansu.

Nail art

Što se tiče crtanja na noktiju, ovaj jednostavan look znači da je za korak lakše da eksperimentišete sa nail artom kod kuće. Ako se vodimo idejama na TikToku i Instagramu, možete probati minimalističku verziju frenča, sitna srca, raznobojne tačkice, pa čak i suptilne cirkone.

Saznaj više:
Povezani članci: