One savršeno nose crveni karmin, ali jednu posebnu nijansu

11.04.2024.
RECOMMENDED

Crveni karmin će uvek biti u modi, posebno njegova tamnija varijanta koju, premda se tradicionalno povezuje sa zimskim mesecima, mnoge devojke nose i tokom proleća i leta. A među tim devojkama prednjače poznate ličnosti. Noseći u sebi šmek starog Holivuda, tamnocrveni karmin je bezvremenski i stavljale su ga apsolutno sve čuvene lepotice, od Theda Bare do Marylin Monroe. Istovremeno hrabar i šik, nudeći sharp look svim devojkama, on ujedno i laska svakom tonu. Ponekad može da deluje zastrašujuće stavljati ga, ali uz pravi stav, lako ga je nositi. Celebrity lepotice nemaju problem sa tim da budu u centru pažnje i opušteno ga stavljaju na dodelama nagrada, filmskim premijerama, svečanostima koje zahtevaju eleganciju.

One savršeno nose tamni crveni ruž

Taylor Swift, recimo, obožava tamnocrveni karmin, a evo koje ga još lepotice nose. Inspirišite se i obavezno ga stavite za neku sledeću važnu prilku.

OLIVIA RODRIGO

Istovremeno classy i edgy, Olivia Rodrigo se najčešće može videti sa tamnijim nijansama ruževa na usnama, a tamnija nijansa crvene joj savršeno stoji – ukalapa se i uz njen ten, ali i uz temperament.

crveni karmin olivia rodrigo

TAYLOR SWIFT

Poznato je da omiljena nam Taylor obožava svetlu nijansu crvenog karmina, ali u poslednje vreme je sve češće viđamo tamnim crvenim karminom. Fanovi bi rekli – vrelija nijansa kao simbol vreme romanse sa sportistom Travisom Kelceom.

crveni ruz taylor swift

SARAH SNOOK

Tamnocrveni karmin tako dobro ide uz ten i stil Sare Snook, još više uz lik koji je tumačila u seriji Naslednici.Tamniji karmin ističe njenu mlečnobelu put i savršeno se slaže uz svetle oči, kosu i obrve.

SARAH SNOOK CRVENI RUZ

AUBREY PLAZA

Plaza, koja na crvenm tepihu forsira blagi nagoveštaj gotskog glamura, jedna je od najistaknutijih obožavateljki tamnocrvenog karmina u Holivudu. Često nosi tamnu crvenu nijansu, ističući svoje čuvene usne.

aubrey plaza crveni karmin

RIHANNA

Iako joj savršeno stoji, Rihanna retko bira svetliju nijansu crvenog ruža. Pevačica najčešće nosi tamne karmine, braon boja, ali u svečanijim prilikama je viđamo sa bordo ili burgundy koloritom na usnama.

rihanna tamni karmin

Fotografije: Pinterest

Saznaj više:
Povezani članci: