Nova beauty opsesija na TikToku: Elemis Cleansing Balm

30.05.2024.
RECOMMENDED

Ako pratite beauty trendove na TikToku, onda sigurno znate za Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm. Hvale ga influenseri, stručjaci za negu, devojke – korisnice, verovatno o njemu govore i vaše drugarice… a činjenica je da se u svetu na svakih 10 sekundi proda jedan.

Šta ga čini tako posebnim, među svim balzamima koji postoje za čišćenje lica i da li je zaista vredno da na njega potrošite 69 dolara?

Šta Elemis Cleansing Balm čini tako posebnim?

elemis 1

Da bismo održali kožu u što boljem stanju, između svih krema, seruma i tretmana koje redovno koristimo/radimo, najvažnije je temeljno čišćenje lica i baš tada na scenu stupaju balzami za čišćenje. Ovi proizvodi na bazi ulja vezuju se za ulja na našoj koži i doslovno tope šminku. Deluju kao blagi čistači kože, pospešujući vlažnost (mnogi čistači isušuju kožu, ne i ulja), a zanimljivo je da nakon njih možete nastaviti sa svojim uobičajenim čišćenjem lica.

Elemis Pro-Collagen Cleansing balm je jedinstven zbog toga što hrani kožu – kao balzam, lako uklanja šminku – kao ulje za čišćenje i hidrira je, poput mleka za čišćenje. U pitanju je jedinstvena mešavina od 9 eteričnih ulja, uključujući lavandu, kamilicu i eukaliptus, ne sadrži mineralna ulja, a kombinuje voskove ruže i mimoze sa uljima bazge, boražine i Optimega™.

Nakon korišćenja balma, koža je duboko očišćena, umirena i izuzetno meka. Treba ga koristiti svakodnevno kao sredstvo za čišćenje ili nedeljno kao hranljivu masku za lice

U nastavku pogledajte kako se koristi Elemis Cleansing Balm:

Elemis Pro-Collagen balm miriše ko spa centar

Jedna od prvih stvari o kojima korisnici govore kada je reč o Elemis Pro-Collagen balzamu za čišćenje je njegov miris koji podseća na spa centar. Mnogi TikTokeri kažu da i ovaj balzam stvara osećaj opuštenosti i osečaj da brinu o sebi. Postoje nekoliko opcija mirisa među kojima možete birati, uključujući ružu i zelenu smokvu, ali postoji i verzija bez mirisa za one sa osetljivom kožom.

Fotografije: Instagram

Saznaj više:
Povezani članci: