Ovo su kultni Biologique Recherche proizvodi koje morate da isprobate

03.04.2024.
RECOMMENDED

Ovaj kultni brend osnovan je od strane svetog grala skincare sveta – biologa, fizioterapeuta i lekara Yvana, Josetta i Philippa Allouchea, sa namerom da stručnjacima pruži inovativan, efikasan način da se tretiraju uobičajeni problemi kože. Oni se najpre izdvajaju zahvaljujući jedinstvenim formulacijama: svaki proizvod sadrži minimalno 20% biljnih i morskih ekstrakata, a hladno presovanje se koristi za destilaciju sirovina i nema veštačkih mirisa.

Ne možete kupiti ovakvu vrstu publiciteta – Biologique Recherche je prilično poseban. Izdvajamo njihove najpoznatije proizvode i kako ih uvrstiti u redovnu rutinu nege kože.

LOTION P50

Biologique Recherche 1 removebg preview

P50 je dragulj Biologique Recherche asortimana. Tajna njegovog uspeha je (naravno) u formulaciji: sadrži AHA, BHA, crni luk i kiseljak, koji zajedno deluju da regenerišu površinu kože, uravnotežuju pH vrednost kože, hidriraju i pripremaju lice za ostatak skincare rutine. To što treba da znate jeste da ima jak miris i blago pecka, ali to je sve deo procesa. Ako imate normalnu ili masniju kožu, ne razmišljajte dalje.

MASQUE VIVANT

Masque Vivant Biologique Recherche 100ml removebg preview

Ova maska za eksfolijaciju sadrži visoke koncentracije kvasca, dajući joj gustu konzistenciju smeđe boje koja nije tako primamljiva, ali zato radi posao! Kvasac, zajedno sa vitaminom B i mlečnom kiselinom, istiskuje bakterije i promoviše zdrav mikrobiom kože.

LAIT VIP 02

LaitVIPO2150ml 2000x removebg preview

Mlečan i lagan, ovaj čistač topi šminku dok hrani kožu, umirujući štetne posledice gradske svakodnevice. Bez obzira na svoju kremastu konzistenciju, Lait VIP 02 je odličan za dubinsko čišćenje kože.

ISO-PLACENTA SERUM AUTHENTIQUE

new iso placenta serum quintessential serum biologique recherche 800x removebg preview

Ovo je jedan od najboljih seruma za umanjivanje vidljivosti ožiljaka od bubuljica. On sadrži biomimetičku placentu, koja podržava obnovu kože, zajedno sa škotskim čičkom, semenom rogače i peptidima koji podstiču brzo zarastanje. Vodenast je i lagane teksture, te se lako uklapa u većinu večernjih rutina nege kože.

Saznaj više:
Povezani članci: