New Year, New Me: 3 FRIZURE koje će vas inspirisati na PROMENU

14.01.2024.
RECOMMENDED

Zima je sezona odmora – vreme da se povučete, razmislite o ciljevima za narednu godinu i zatim da zablistate poput prelepog leptira kada dođe proleće. To je vreme transformacije, ali i idealna prilika za promenu frizure.

Svako ko se borio sa naelektrisanom kosom tokom hladnog vremena može da se poistoveti, te nije ni čudo što već sada razmatramo kako bismo mogli da osvežimo frizuru za novu sezonu. Postoji bezbroj izvora za inspiraciju. Ipak, frizure su se konačno odmakle od predvidljivih Victoria’s Secret talasa na stilove koji deluju outside the box.

Otkrijte aktulene trendove – možda vas ove frizure poguraju da konačno isprobate nešto novo.

Boy Bob

Ovaj krajnje chic i pomalo androgeni stil podrazumeva kosu ošišana do dužine brade i stilizovana talasasto ili ravno, u skladu sa prirodnom teksturom kose. Lako se prilagođava za stilizovanje, što znači da je dobar izbor za one koji vole da se šaltaju između elegantnog izgleda i ležernijeg stila. Ukoliko se opredelite za ovakvu frizuru, preporučuje se da zaobiđete slojevito šišanje jer je cilj oštar, pravolinijski cut.

Šiške iz 60-ih

Duge šiške koje prekrivaju obrve nikad ne izlaze iz mode, i dovoljno su svestrane da se mogu nositi na više načina. Idealna su opcije za ljude koji često vezuju kosu – ako vam je go-to frizura rep ili neuredna punđa, ovaj dodatak može značajno da unapredi celokupan look. Navedite frizera da vas ošiša do dužine trepavica, a ako prvi put isprobavate šiške počnite od dužih pa postepeno skraćujte dok ne postignete dužinu koja vam odgovara.

Pixie Wolf Cut

Frizura trendovi 5
@emmachamberlain

Zamislite moderniju i dužu verzije frizure koju Meg Ryan ima u filmu You’ve Got Mail. Kad je ovaj stil u pitanju, najbitnije stavke su tekstura i pokret pramenova. Kosa je ošišana vrlo slojevito kako bi se postigao neuredan i razbarušen izgled. Takođe, pixie wolf cut je dobra frizura ukoliko želite da vam prirodna tekstura kose dođe do izražaja.

Saznaj više:
Povezani članci: