Pretraga

Ako idete na more sad, ovo je kozmetika koju treba i možete da nađete (po odličnoj ceni)

Tekst: Manda Javorina

Dok vi ovo čitate, ja sam na moru. Apelujem na to da me niko zbog toga ne mrzi, ali ako i ne uspe, potpuno vas razumem. Nije da se žalim, ovaj članak neće ličiti na jadikovku sirote male urednice koja ne može da pronađe xy kremu koja se ni ne prodaje u Srbiji. Pišem ga zato što sam shvatila da mi je bila potrebna mala logisička pomoć, a ako je bila potrebna meni, sigurno ni vama neže bit na odmet. 

Osim činjenice da je pronaći nove kupaće kostime bio ozbiljan poduhvat pa su tako tri dela koja sam zamislila da kombinujem stigli svako sa svoje strane - jedan sa Karabume, jedan iz Knez Mihailove i treći iz Novog Sada - gotovo sva kozmetika koju inače koristim za leto i koju uzimam zdravo za gotovo bila je rasprodata. Da, već polovinom avgusta kada sam počela da je tražim.

I zato sada imam novu postavu (ne baš potpuno, potpuno ali znate šta hoću da kažem) i nekako sam uzbuđena zbog toga. Dok sam je sastavljala, shvatila sam i da su potrebe kože različite u septembru i početkom jula, na primer, i to iz raznih razloga. Osim što ih ima u prodaji, veliki broj ovih preparata je trenutno na sniženju. Bingo.

Ako idete na more sad, ovo je kozmetika koju treba i možete da nađete (po odličnoj ceni) (фото 6)

AFTER SUN RESCUE BALM, CLINIQUE

Ako idete na more sad, ovo je kozmetika koju treba i možete da nađete (po odličnoj ceni) (фото 9)

INTENSO 03 SOFTENING AND SMOOTHING HAIR MASK, ROSSANO FERRETTI PARMA (U SALONU)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor