Pretraga

Da li znate koji beauty trendovi su bili najzastupljeniji na TikToku

Da li znate koji beauty trendovi su bili najzastupljeniji na TikToku

Tekst: BURO.

Beauty arena najjača je na TikToku pa se upravo na njemu i dešavaju najuzbudljivije stvari - nekad sulude, nekad smele, često i lepe, a vrlo često inspirativne za isprobati. Donosimo vam najjače trendove 2022. Ukoliko još niste - probajte ih ovih praznika.

Novo lice rumenila

@daniellemarcan brrr brr ib @sacheu @hayleybuix @zoekimkenealy #beauty #makeuo ♬ original sound - ci

2022. pripadala je jednom makeup proizvodu, a to je rumenilo. Nijedan drugi nije inspirisao toliko novih trendova kao što su sunburn blush i cold girl makeup, da samo pomenemo neke od njih. Dakle, po nešto za svakog pa su TikTokeri uparivali intenzivan ruži rumenilo, drugi suptilno koristili rumenilo na celom licu za blurovan efekat - sve prolazi.

Skin Cycling

Trend koji čak i dermatolozi vole - a to je retkost kada je TikTok u pitanju - osmišljen je tako da vaša koža dobije sve benefite jakih aktivnih susptanci ali da izbegne iritaciju, tako što se menjaju dani u kojima ih koristite i oni u kojima "odmarate" kožu. Definitvno vredi probati. .

Siren Eyes ili Doe Eyes

@brittneyenora Siren or Doe eyes? #makeup #makeuptutorial #sireneyes #doeeyes #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - brittneyenora

Opsesija tzv siren eyes trendom još u vek ne jenjava, a već je razvila i reakciju koja postaje jednako popularna a to su doe eyes. Prvi makeup veliča seksipil i evocira filmske zvezde prošlog veka - dok je prvi sušta suprotnost i čini da či izgledaju što nevino i naivno - pardon our french

Najstepenastije šišanje ikada

Imena su mu razna - od octopus haircut do butterfly haircut - ali radi se o jednom načinu šišanja koje podrazumeva puno puno puno stepenastog, a rezultat je neprikosnoven volumen. Ako bi postojala nova verzija famoznog Rachel cut-a, onda je to ovo.

PerfumeTok

Ove godine kultni parfemi su na putu da postanu novi statusni simboli i to pogotovo u očima Gen Z. Posebni kutak platforme, PerfumeTok, posvećen je upravo mirisima, a ove godine vladaju brendovi kao što su Maison Francis Kurkdjian (Baccarat Rouge), Tom Ford (Lost Cherry),  D.S. & Durga (Debaser) ali i Fenty. Autentično ili ne, prosudite sami.

Glazed Donut nokti

@michellekhxn @Hailey Bieber glazed donut nails are my new fave ✨🤩💅🏼 #haileybiebernails #easydiynails ♬ kiss me more - no

Hailey Bieber ovo, Hailey Bieber ono. Voleli je ili ne, ova devojka lansirala je nekoliko micro i velikih trendova godine i to i u beauty i u modnom svetu, a glazed donut je možda i najveći. Koža, nokti, ili oba birajte sami. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor