Frizura koja podmlađuje, a prema Kim Kardashian, i vraća u detinjstvo

25.03.2024.
RECOMMENDED

Kim Kardashian obožava pletenice i jedna je od retkih poznatih ličnosti koja ih ne nosi samo kad je vruće (priznajemo – ovo je idealna frizura za leto), a poslednji put je sa njima viđena na košarkaškoj utakmici svog osmogodišnjeg sina Sainta. Iako obožavamo ovu frizuru na njoj i na Sredi Addams, naravno, pletenice svakoj ženi stoje dobro i idealan su način da stilizujete kosu kad nemate mnogo vremena, kad je masna, ali čak i onda kad je čista i neukrotiva. Dodatno, ovo je frizura koja sve nas vraća u dane kad smo išle u osnovnu školu, to tvrdi čak i Kim koju „pletenice podsećaju na dane kad je bila devojčica“.

kim pletenice 1
kim pletenice 2

Nostalgične prema godinama kad smo bile devojčice, ili ne, pletenicu su, svejedno, jedna od frizura koje će obeležiti 2024. godinu i ne, neće biti ograničene samo na jedno godišnje doba.

Kim Kardashian obožava pletenice

kim kardashian 7777

Udobne, neformalne i nadasve šarmantne (to je momenat koji, recimo, nedostaje isfeniranoj kosi na ravno), pletenice, i to one niske, možda su jedna od najlakših frizura za izradu – gotove su za samo nekoliko minuta. Raščešljajte kosu i podelite je na dva dela po sredini, a zatim uplićite pramen po pramen. Na kraju uvežite gumicom.

Da bi poboljšala svoje pletenice, Kim Kardashian koristi dva trika. Prvi je da ne steže previše kosu dok je plete, tako da pramenovi izgledaju gušće. Njen drugi savet je da uz pletenice nosi kačket – sportski modni dodatak koji može biti posebno koristan leti, kao dodatna zaštita od sunca.

Kim Kardashian wears her hair in pigtails as she steps out to cheer on son Saint at his basketball game.KimKardashianPhotos Backgrid
Kim Kardashian wears her hair in pigtails as she steps out to cheer on son Saint at his basketball game.KimKardashianPhotos Backgrid 2

Iako je po njima poznata, Kim Kardashian nije jedina celebrity ličnost koja je isprobala pletenice. Obožava ih Rihanna, nosi ih Rosalíe, a najčešće od svih Bella Hadid.

Još jedan razlog da su pletenice u modi potvrđuje londonski i pariski street style – mnogi su isprobali ovu trendi frizuru, u čijoj udobnosti možete da uživate bez obzira na godine.

bella za unutra 7
Bella Hadid

Fotografije: Instagram, Pinterest

Saznaj više:
Povezani članci: