Pretraga

Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci

Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci

Tekst: BURO.

Foto: Monika Pavlović

Ko od nas nije hipnotisano gledao reklame za kosu, neka digne dva prsta. To što znamo da "nije baš stvaran život" nešto nam i ne pomaže da prestanemo da želimo ono što nam je pred očima: neopisivo sjajnu, živu kosu koja prati svaki pokret, koja izgleda kao da joj nije urađeno ništa osim što je oprana. A šta ako vam kažemo da je to sada moguće? Doduše, ne baš na način kao u reklami - neće biti dovoljno da je operete kod kuće i izletite napolje, ali definitivno sa tim rezultatom.

Kérastase je, za sve nas kojima je kosa suva (prirodno ili zato što je farbana), gruba ili za one trenutke kada nije u najboljem izdanju, stvorio ekskluzivnu salonsku uslugu K Water - trenutno rešenje pred neki poseban događaj, ali i kada jednostavno želite da se osetite dobro. Tretman je brz i jednostavan, kao dodatak bilo kojoj Kérastase usluzi u salonu. Ekskluzivna Lamelar tehnologija visoko koncentrisane K Water, trenutno se aktivira u dodiru sa vodom i čini površinu dlake glatkom pa je nakon tretmana, kosa sjajna, lepršava i meka, bez ikakvog osećaja težine. Naravno da smo među prvima isprobali tretman da bismo vam doneli informacije iz prve ruke.

Vi ga takođe možete isprobati isključivo u autorizovanim Kérastase salonima, a ako već nemate svoj, jednim klikom ćete ga pronaći na https://hair-salons.kerastase.com/.

Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 1)
Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 2)
Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 3)
Kosa pre K Water tretmana

Manda Javorina,
Fashion and Beauty Editor

Uvek sam u potrazi za onim "jednim čudom" koje će mi promeniti, ako ne život, ono bar kosu i učiniti je, na prvom mestu, sjajnijom i mekšom. Ono sa čime sam rođena na glavi je po prirodi stvari gusto, kovrdžavo i čupavo iako vrlo lepo zna da sija na suncu, priznajem. Isto tako, priznajem da mi to, po pitanju sjaja, ni izbliza nije dovoljno. Trebale su mi godine da svoju kosu zavolim, da uživam u opcijama koje mi pruža i kako stvari stoje poslednjih godina, kada nije hladno ni ne prilazim joj fenom. Kada jeste, onda je frizer neophodan, a jedino vrlo vešte ruke mogu da se izbore sa njom - uz pomoć ozbiljno dobre kozmetike, naravno. U mom kupatilu se godinama nalaze Kérastase bočice: uglavnom su u stalnoj postavci šampon broj 2 iz Nutritive linije i genijalna maska za deblju vlas, kao i ulje za negu - trenutno Discipline Oléo-Relax. Ali, tretman posvećen samo i isključivo sjaju? Kao deo Kérastase rituala? Treba da probam nešto što se zove K Water? Prva sam u redu! Neko je ozbiljno načuljio uši i uslišio moje molitve.

 

Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 4)
Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 5)
Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 6)
Kosa posle K Water tretmana

 

Kada smo stigle na L'Oréal Akademiju, pozdravilo me je poznato nasmejano lice moje frizerke iz Novog Sada Milke Pavlović, koja, od kad za nju znam, koristi samo Kérastase u svom salonu. Taj detalj stvarno nije bio planiran ali nekad kad te krene, onda te stvarno krene. Pranje, masaža glave i onda sam tretman K Water, koji, da mi nisu rekli, ne bih znala ni da se odvija. Jednostavno, brzo, lako. Čudotvorna K Water se nanosi na čistu kosu, malo se sačeka i voilà, pravac na feniranje. Note to self: za ovo nisu potrebni sati, veliki plus. Jedva sam dočekala da devojke stignu sa feniranjem do prednjeg dela, na kom sam mogla da vidim rezultat. Ne preporučujem (iako razumem) trpanje prstiju da pipnete koliko vam je kosa meka dok vas feniraju sa dve četke - em ćete razbucati posao onima koji se toliko trude, em ćete se opeći. Nije dugo trajalo, kosa kao da se brže fenira posle tretmana K Water. A rezultat? Stvarno izgleda kao na slici. To gore, to je moja kosa.

 

Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 7)

 

Moja kosa, meka i sjajna (a super i miriše), kao da je impregnirana. Ako je to ono što u praksi znači "Lamelar tehnologija", da li možemo da je stavimo u sve proizvode? Iskreno, jedva sam prestala da dodirujem kosu dovoljno dugo da bi je slikali, evo priznala sam, sad mi oprostite pola. A već planiram da se zakazem za sledeći put. Ne verujem u čuvanje ovakvih stvari za posebne prilike - zar život nije najveća od svih?

 

Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 8)
Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 9)

Jelena Karakaš,

Digital Editorial Director

Ravna ili kovrdžava? I jedno i drugo i sve i ništa, obrni okreni, noćna mora za stilizovanje u kućnim uslovima.

Farbana? Neprekidno od moje 19. godine, na maksimum mesec dana i to u najplavlju plavu nijansu.

To je fotorobot moje kose, srećom pre nešto više od decenije sam shvatila da sa njenom lošom teksturom i gustinom nema šanse sama da se izborim. Da, ja sam od onih žena koje su večito kod frizera i većina mojih prijatelja se uvek zeza na taj račun, jer za mene je frizerski salon moj hram, parče mira, glossy magazin i dugački espreso da se srče polako.

Pre nekoliko godina sam u potpunosti prešla na Kérastase negu, od pranja, preko regeneratora i maski, sve do intenzivnih spa tretmana. Moram priznati da sam u početku bila pomalo skeptična, ali iz nedelje u nedelju kosa je postajala zdravija, jača i uspela sam da pređem u tim platinastih plavuša kojima se kosa NE kida.

Mali korak za čovečanstvo, ali velik za Jelenu.

 

Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 10)
Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 11)
Kosa posle K Water tretmana

 

Ono što je bio ključan element u nezi bilo je vreme i posvećenost, Kérastase u svojoj paleti ima genijalne proizvode i tretmane kojima se morate posvetiti, a zauzvrat rezultati ne izostaju. No, kada je stigla pozivnica da među prvima isprobamo K Water tretman radoznalo sam podigla obrvu. Pun efekat spa tretmana doslovno u sekundi? Ponovo se javila skepsa u meni (ne osuđujte me, ipak sam debater po MBTI tipovima ličnosti). A baš to, ispostaviće se, me je učinilo idealnim klijentom L’Oreal Akademije. Sve je krenulo uobičajnim tokom, pranje, ispiranje, ćaskanje o mojim mukama po suvoj kosi, a zatim su kosu prelili K Water preparatom i odmah isprali. I to je to?!

 

Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 12)
Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 13)

 

Istog trenutka moja prilično divlja kosa počela je da se ponaša najfinije na svetu, mršenje se svelo na minimum, ali okej, još je mokra. Pri feniranju se pokazao pun efekat ovog proizvoda. Kako bih videla da li će doći do obećanog "supersjaja" odlučila sam se za opciju ravne kose. I konačni rezultat je totalno ućutkao nevernog Tomu u meni, da, ovaj proizvod u sekundi pretvara kosu u poslušnu i idealnu za feniranje. Savršena opcija kada vam je potrebna sjajna frizura koja privlači poglede, a nemate vremena za negu koja bi joj to i omogućila. Moja presuda?
Vratiću se ponovo!

 

Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci (фото 14)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor