Kérastase K Water obećava kosi sjaj poput ogledala. Isprobali smo ga među prvima, ovo su naši utisci

  02.10.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/kerastase_cover.jpg

  Ko od nas nije hipnotisano gledao reklame za kosu, neka digne dva prsta. To što znamo da „nije baš stvaran život“ nešto nam i ne pomaže da prestanemo da želimo ono što nam je pred očima: neopisivo sjajnu, živu kosu koja prati svaki pokret, koja izgleda kao da joj nije urađeno ništa osim što je oprana. A šta ako vam kažemo da je to sada moguće? Doduše, ne baš na način kao u reklami – neće biti dovoljno da je operete kod kuće i izletite napolje, ali definitivno sa tim rezultatom.

  Kérastase je, za sve nas kojima je kosa suva (prirodno ili zato što je farbana), gruba ili za one trenutke kada nije u najboljem izdanju, stvorio ekskluzivnu salonsku uslugu K Water – trenutno rešenje pred neki poseban događaj, ali i kada jednostavno želite da se osetite dobro. Tretman je brz i jednostavan, kao dodatak bilo kojoj Kérastase usluzi u salonu. Ekskluzivna Lamelar tehnologija visoko koncentrisane K Water, trenutno se aktivira u dodiru sa vodom i čini površinu dlake glatkom pa je nakon tretmana, kosa sjajna, lepršava i meka, bez ikakvog osećaja težine. Naravno da smo među prvima isprobali tretman da bismo vam doneli informacije iz prve ruke.

  Vi ga takođe možete isprobati isključivo u autorizovanim Kérastase salonima, a ako već nemate svoj, jednim klikom ćete ga pronaći na https://hair-salons.kerastase.com/.

  Kosa pre K Water tretmana

  Manda Javorina,

  Kosa posle K Water tretmana

   

  Kada smo stigle na L’Oréal Akademiju, pozdravilo me je poznato nasmejano lice moje frizerke iz Novog Sada Milke Pavlović, koja, od kad za nju znam, koristi samo Kérastase u svom salonu. Taj detalj stvarno nije bio planiran ali nekad kad te krene, onda te stvarno krene. Pranje, masaža glave i onda sam tretman K Water, koji, da mi nisu rekli, ne bih znala ni da se odvija. Jednostavno, brzo, lako. Čudotvorna K Water se nanosi na čistu kosu, malo se sačeka i voilà, pravac na feniranje. Note to self: za ovo nisu potrebni sati, veliki plus. Jedva sam dočekala da devojke stignu sa feniranjem do prednjeg dela, na kom sam mogla da vidim rezultat. Ne preporučujem (iako razumem) trpanje prstiju da pipnete koliko vam je kosa meka dok vas feniraju sa dve četke – em ćete razbucati posao onima koji se toliko trude, em ćete se opeći. Nije dugo trajalo, kosa kao da se brže fenira posle tretmana K Water. A rezultat? Stvarno izgleda kao na slici. To gore, to je moja kosa.

   

   

  Moja kosa, meka i sjajna (a super i miriše), kao da je impregnirana. Ako je to ono što u praksi znači „Lamelar tehnologija“, da li možemo da je stavimo u sve proizvode? Iskreno, jedva sam prestala da dodirujem kosu dovoljno dugo da bi je slikali, evo priznala sam, sad mi oprostite pola. A već planiram da se zakazem za sledeći put. Ne verujem u čuvanje ovakvih stvari za posebne prilike – zar život nije najveća od svih?

   

  Jelena Karakaš,

  Digital Editorial Director

  Ravna ili kovrdžava? I jedno i drugo i sve i ništa, obrni okreni, noćna mora za stilizovanje u kućnim uslovima.

  Farbana? Neprekidno od moje 19. godine, na maksimum mesec dana i to u najplavlju plavu nijansu.

  To je fotorobot moje kose, srećom pre nešto više od decenije sam shvatila da sa njenom lošom teksturom i gustinom nema šanse sama da se izborim. Da, ja sam od onih žena koje su večito kod frizera i većina mojih prijatelja se uvek zeza na taj račun, jer za mene je frizerski salon moj hram, parče mira, glossy magazin i dugački espreso da se srče polako.

  Pre nekoliko godina sam u potpunosti prešla na Kérastase negu, od pranja, preko regeneratora i maski, sve do intenzivnih spa tretmana. Moram priznati da sam u početku bila pomalo skeptična, ali iz nedelje u nedelju kosa je postajala zdravija, jača i uspela sam da pređem u tim platinastih plavuša kojima se kosa NE kida.

  Mali korak za čovečanstvo, ali velik za Jelenu.

   

  Kosa posle K Water tretmana

   

  Ono što je bio ključan element u nezi bilo je vreme i posvećenost, Kérastase u svojoj paleti ima genijalne proizvode i tretmane kojima se morate posvetiti, a zauzvrat rezultati ne izostaju. No, kada je stigla pozivnica da među prvima isprobamo K Water tretman radoznalo sam podigla obrvu. Pun efekat spa tretmana doslovno u sekundi? Ponovo se javila skepsa u meni (ne osuđujte me, ipak sam debater po MBTI tipovima ličnosti). A baš to, ispostaviće se, me je učinilo idealnim klijentom L’Oreal Akademije. Sve je krenulo uobičajnim tokom, pranje, ispiranje, ćaskanje o mojim mukama po suvoj kosi, a zatim su kosu prelili K Water preparatom i odmah isprali. I to je to?!

   

   

  Istog trenutka moja prilično divlja kosa počela je da se ponaša najfinije na svetu, mršenje se svelo na minimum, ali okej, još je mokra. Pri feniranju se pokazao pun efekat ovog proizvoda. Kako bih videla da li će doći do obećanog „supersjaja“ odlučila sam se za opciju ravne kose. I konačni rezultat je totalno ućutkao nevernog Tomu u meni, da, ovaj proizvod u sekundi pretvara kosu u poslušnu i idealnu za feniranje. Savršena opcija kada vam je potrebna sjajna frizura koja privlači poglede, a nemate vremena za negu koja bi joj to i omogućila. Moja presuda?

  Saznaj više:
  Povezani članci: