12 intenzivnih krema za telo uz koje će vaša koža biti idealno hidrirana ove jeseni

  19.11.2019.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/losion-cover.gif

  Potpuno nam je jasno ako prema početku jeseni gajite osećanja koja se stalno klackaju između ljubavi i mržnje. Sa jedne strane, tu je novi početak (da, id alje ponekad računamo vreme od „početka školske godine“) u kom itekako uživamo, a sa druge počinje hladno vreme i uskoro će u šest posle podne već biti mrak. Ubacite suvu kožu u jednačinu i evo još jednog razloga da se namrštimo.

  Pored zaštite od sunca, hidratacija je najvažniji i najosnovniji element svake nege kože. Osim što daje koži dodatnu vlagu, ona sprečava i nestanak vlage koja se već nalazi u njoj tako što je sprečava da ispari stvaranjem zaštitne barijere. I svi smo već usvojili ovu (univerzalnu) istinu kada je u pitanju lice, ali koliko zaista vodimo računa o koži koja je niže od vrata? I njoj je potrebna nega, isto kao i licu, a kada temperature padnu i uključi se grejanje koje isušuje vazduh (i kožu), hidratacija kože tela postaje posebno važna.

  I svi smo već usvojili ovu (univerzalnu) istinu kada je u pitanju lice, ali koliko zaista vodimo računa o koži koja je niže od vrata? I njoj je potrebna nega, isto kao i licu, a kada temperature padnu i uskoro se uključi grejanje koje isušuje vazduh (i kožu), hidratacija kože tela postaje posebno važna.

  Ako ćemo pošteno, suva koža nije rezervisana samo za jesen i zimu, što će vam potvrditi svako ko se sa njom bori tokom cele godine, ali se svakako pogoršava kada zahladi. Zato je neophodno da se naoružate najboljim preparatima za borbu protiv spoljnih faktora. Među BURO. favoritima ćete sigurno naći jedan (ili nekoliko) koji će zaslužiti stalno mesto na vašoj polici.

  Saznaj više:
  Povezani članci: