Beauty proizvod bez kog ne izlazim iz kuće

  13.06.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/COVER_MASKARA_UPDATE.jpg

  Trendovi dolaze i prolaze, ali moja ljubav prema maskari je večna

   

   

   

  Volim vreme provedeno sa svojim drugaricama. Ljubomorno ga čuvam. Sa njima nema foliranja, a najbolje stvari smo otkrile nekako zajedno, uz kafu ili koktele, kako kad. Njima ću prvo preneti ako otkrijem nešto što mislim da će nam svima ulepšati život, i u toku naših sastanaka uvek, pre ili kasnije, dođe momenat kada kopamo po neseserima i delimo najnovije pronalaske. Nemamo sve isti stil, ne želimo sve da izgledamo isto, ali savršeno poznajemo jedna drugu.

   


   

  Ponekad se nađe neki proizvod koji odgovara svima. Ponekad nađemo jednoglasnog favorita. I nakon toga ga sve nosimo sa sobom. To se pre nekog vremena dogodilo sa novom Maybelline maskarom The Colosall Platinum Black. Maybelline Colosall linija je i inače redovna u mom arsenalu pošto sam opsednuta dobijanjem gustih dramatičnih trepavica. Ceo dan, svaki dan. Senku za oči često preskačem preko dana, ali bez maskare ne izlazim iz kuće (a stavljam je i kad ne izlazim, ako ćemo iskreno). Kada sam tog dana otpočela hvalospev ovoj najnovijoj, o tome kako je savršeno crna, kako ne moram da četkam trepavice dodatno između nanošenja, kako ne pravi grudvice i kako me, sve u svemu, raduje da je koristim svaki dan, dočekalo me je jedno grupno: “Znamo.”

   


   

  Ispalo je da ja nisam bila ni prva ni jedina od nas koja je pronašla novu omiljenu maskaru. The Colosall Platinum Black se pokazala kao odličan odgovor na naše različite zahteve. Meni je bitno da imam trepavice koje su guste i teške ali nikako slepljene, jako tamne. Ubeđena sam da na mojim tamnobraon očima ništa drugo ne dolazi u obzir. Iz tog razloga moji izbori maskare često znaju da budu “preteški” mojim drugaricama. Ispalo je da sa The Colosall Platinum Black to nije slučaj. Zbog velike četkice i formule obogaćene kolagenom, svaka trepavica je savršeno obložena u samo jednom potezu. Prvi sloj daje taman onoliko volumena i izdužuje trepavice koliko treba da oko postane izuzetno izražajno, a pošto sadrži platinaste čestice, trepavice dobijaju dodatan efekat sjaja. Ko želi, može da nanese više slojeva, a trepavice se neće slepiti ili napraviti grudvice. Pored toga, maskara se neće mrdnuti nigde sa trepavica sve dok je uveče sami ne skinete. Isprobano.

  Maybelline The Colosall Platinum Black je trenutno najbitniji proizvod u mom neseseru. Probajte je, verujte mi na reč.

   

   

   

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: