Ne pokušavajte ovo kod kuće: Najluđi beauty rituali koje vole naši omijeni poznati muškarci

  28.12.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/werid_bjuti_rituals_COVER_.jpg

  Ili da, možda, ipak probate?

  2020. godina nas je iznanadila na (mnogo) više načina od samo jednog i, realno, to što smo saznali na koje sve načine se poznati muškarci dovijaju kako bi sve bilo u tip-top stanju, samo je šlag na torti. Ok, jasno je da sve ono što pročitamo na netu mora da se uzme sa rezervom ali kada na neki način dolazi od njih samih pa… Ostaje nam samo da se smejemo i čuđenje speremo čašom vina. Šta drugo čovek da uradi kada čuje da se Cloony šiša usisivačem, a Bieber dodaje krv u hidratantnu kremu za dodati sjaj? Izvolite, uverite se sami. I, nema na čemu.

  George Clooney i njegov Flowbee

  Da. Radi se o usisivaču. I sve to je i na zvaničnoj reklamiza isti, nema laži – nema prevare. Glumac tvrdi kako se sam šiša na ovaj način već 25 godina pošto ovaj model dolazi sa nastavkom za trimovanje/šišanje. Možda se na ovo odlučio zato što posle nema šta da se čisti jer, pa, usisivač sve odmah usisa. Realno, ovo se i ne čini kao najgora opcija za vreme karantina ali da li zaista verujemo da je George Clooney poverio svoj izgled usisivaču? Pa, i ne baš.

  Matthew McConaughey koristi lampu za glavu da seče nokte 

  Za ovog oskarovca je manikir izuzetno važna stvar. Skidamo mu kapu pošto izgleda da je veoma posvećen nezi svojih noktiju i pokožice, daleko više od većine sveta. Zato, kada se sprema da ih sređuje, ne propušta da ceo proces pretvori u pravi pravcati ritual. Koktel? Spreman. Bade mantil ukraden iz hotela? Spreman. Grickalica? Spremna. Lampa za glavu za najbolje osvetljenje? Spremna! Da se razumemo, ništa mu ne zameramo, svako ima svoj način opuštanja – pogotovo kad na ramenima treba da nosi teret holivudske slave. 

  Justin Bieber u kremu za lice dodaje sopstvenu krv 

  Volimo vampire, a? Izgleda da je srcelomac odlučio da radi isto što i njegova žena Hailey i da se pridruži celoj „hajde da u kremu dodamo svoju krv“ ideji. Dr Barbara Sturm svakako je na dobitku: kad ovakav par poznatih javno reklamira njen MC1 Blood Moisturizer, smeši joj se još bolja prodaja nego inače. Nemamo ništa protiv nauke (one koja stoji iza ovoga ili bilo koje druge) ali malo nam je cela stvar čudna, a i ne možemo da se ne pitamo ko se još učlanio u ovaj klub.

  Drake koristi ugalj kao pastu za zube

  Osmeh od milion dolara i to next level. Ne samo da Drake bukvalno ima ružičasti dijamant u zubu, već je prešao i na to da koristi aktivni ugalj kao pastu za zube. Iako stručnjaci tvrde da ovaj sastojak zaista ima benefite u rutini nege, ne možemo da se ne pitamo da li se Drake odlučio na ovo samo da bi održavao gorepomenuti dijamant? Dijamanti jesu na kraju krajeva nastali od karbona i… razumete nas, zar ne? Dijamantski ili od uglja, ipak ne možemo da poreknemo da Drakeov osmeh zaslepljuje.

  Rocky i Sanha iz K-pop benda Astro koriste rastvor za kontaktna sočiva i sirće na licu

  Ovo vas zaista molimo da ne isprobavate kod kuće. Slatki su i mladi i pošto su iz Koreje spremni smo da im poverujemo kada je u pitanju kozmetika ali ovo je zastrašujuće. Rocky, tvrdi da za lice koristi rastvor za sočiva dok Sanha koristi sirće (bar ih ne mešaju zajedno). Jeste da im lica izgledaju beskprekorno na klipovima ali hajde da ne zaboravimo na to koliko su mladi, da imaju ozbiljne šminkere i tehnologiju na raspolaganju 24/7. Ove uradi-sam recepte ćemo definitivno preskočiti.

  Ovaj članak prvobitno je objavljen na buro247.sg

  Saznaj više:
  Povezani članci: