Testirali smo Vichy Minéral 89 Eyes: ovo je sve što bi trebalo da znate o novom proizvodu

  13.09.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/09/vichy2_cover.jpg

  Kada su na adresu naše redakcije stigle tri bočice Vichy Minéral 89 Eyes za testiranje, situacija se zaoštrila pošto smo svi želeli da ga probamo. Argumenti tipa “ti sad putuješ, kako ćeš da ga nosiš?” nisu prolazili pošto je bočica mala, ima pumpicu i em što staje svuda, em što se ne prosipa. Kako smo se na kraju dogovorili – neka ostane između nas. Jelena, Nenad i ja smo ga savesno koristili mesec dana, ujutro i uveče, gde god da smo bili, i prenosimo vam svoje utiske (daću vam jedan nagoveštaj: nameravamo da nastavimo).

  Manda Javorina

  Fashion & Beauty Editor —

  Pošto sam beauty geek i opsednuta naukom koja se krije iza proizvoda, morala sam malo da zagrebem površinu i pre nego što se Vichy Minéral 89 Eyes našao u mojim rukama. Za mineralizovanu termalnu vodu, naravno, znam od ranije i ovo svakako nije prvi Vichy proizvod koji koristim, ali tek ovim povodom sam saznala da je upravo Vichy mineralizovana termalna voda koja prolazi kroz vulkansku regiju Auvergne najraznovrsnijeg sastava od svih i da, kao takva, dokazano osnažuje kožu. A kome je osnaživanje više potrebno nego tankoj koži oko očiju? Nauka na stranu, sa preparatima za oči često vodim rat zbog preosetljivih i suvih očiju. Sa boosterom Vichy Minéral 89 Eyes to nije bio slučaj, što je već ogroman plus sam po sebi. Nakon mesec dana upotrebe, koža oko očiju mi je definitivno bila odlično hidrirana, a samim tim i sitne bore su postale manje vidljive. Iako ozbiljne podočnjake nemam (pa ne mogu da kažem ni da su nestali), definitivno izgledam odmornije i mislim da je to zbog opšteg poboljšanja tonusa. Vichy Minéral 89 Eyes hidrantni booster je takođe i idealna podloga za korektor, koji je jedna od retkih stvari koje zaista svakodnevno koristim. Nastavljam.

  Jelena Karakaš

  Digital Editorial Director —

  Poslednja trećina leta me je zatekla u nekom posebnom raspoloženju, laganu bezbrižnost zamenila je tinjajuća panika, unutrašnji osećaj da omiljeno doba godine nije dovoljno iskorišćeno: šta sam radila – ništa, gde sam bila – nigde! Dobro, postojala je mrva realnosti u meni koja zna da nije to baš tako bilo, ali subjektivni utisak je nalagao da se značajno pojača tempo. Hajde da uhvatimo sve prelepe izlaske iznad grada, hajmo spontano na neko ostrvo, nek se vratimo iz izlaska prekosutra. Rečeno – učinjeno! Sa mirom sada mogu da spakujem ovo leto u svoj spomenar. Osim što sam u celom tom ludilu sumraka i svitanja, malo zaboravila na age-box kome pripadam, telo se više ne regeneriše tolikom brzinom, a svaka nepropaspavana noć se jasno čita na licu. Zato je BURO. beauty tim bio tu da mi doturi tajnog saveznika. Novitet u neseseru bio je Vichy Minéral 89 Eyes. Termalna voda u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom? Yes, please. Iz dana u dan disciplinovano sam oko očiju mazala novu formulu, tekstura je lagana i vodena, što je već delovalo blagotvorno na moje večno otekle oči i jutarnje lice. Tokom vremena tonus kože je postao bolji, a nekoliko puta sam prošla kao neko ’94. godište. Okej, jasno mi je da je to bila (baš velika) ljubaznost, ali volim da verujem da je moj novi booster obrisao malo godina sa lica zajedno sa štetnim uticajima stresa i nespavanja. Svakako odmorni izgled je bio tu!

  Nenad Janjatović

  Publisher —

  Poslednji put kada sam bio kod kozmetičarke na čišćenju lica, imala je dilemu da li da menja profesiju nakon odgovora koje sam joj dao. Naime, kada me je pitala čime čistim lice, a ja rekao “alkoholom” sedela je, tako da ju je jedino to sprečilo da padne na zemlju. Posle malog predavanja, ljubazno me je zamolila da promenim navike i počnem odgovorno da se ponašam prema svojoj koži. Odlazak na more je bio prava prilika za to i pokušaj da se navike promene baš u tom kritičnom periodu kada će koža biti izložena svemu: od sunca, preko slane vode, do kasnih (ranih) izlazaka. Ovim argumentima sam u redakciji pridobio Vichy Minéral 89 Eyes za sebe.

  I tako smo došli do moje letnje beauty rutine na moru: buđenje, tuširanje, odmah zatim mali Vichy pomoćnik ispod očiju, pa onda i SPF krema. Znate one preparate koji odmah nešto rade? E, pa ovo je jedan od njih. Nisam od onih koji imaju velike probleme sa podočnjacima ili tamnim krugovima ili kesama oko i ispod očiju, ali čim nanestete ovaj serum osećate kako vam se koža hladi i ta sama senzacija govori da se nešto dobro dešava! Rutina je prešla u naviku: svako jutro i svako veče na moru Vichy Minéral 89 Eyes. Bez nadutih očiju, bez vidljivih znaka umora. Ova bočica sada svuda ide sa mnom. Moja kozmetičarka je posebno ponosna.

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: