6 letnjih frizura koje možete napraviti za manje od minut i izgledati savršeno

  07.07.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/6_frizura_cover.jpg

  Toplo je i ukoliko se iole slažete samnom to znači pojednostavljivanje doterivanja: lakše teksture šminke, ruževi koji se mogu nanositi u trku ali i kosa koja ne podrazumeva previše vremena iako čini da se osećate kao da ste na nekoj stajliš destinaciji (nju izmaštajte sami). Dakle, minimalan utrošak vremena, laka promena i maksimalan efekat. Ispada da imamo sreće pošto izgleda da i naše omiljene insta devojke misle isto. Ovih šest frizura koje obožavaju možete napraviti za bukvalno koji minut. Provereno.

  ZALIZANA punđa

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/1594134808822311.jpg

  @MIJA_MIJA

  1

  Razdeljak na sredini nije obavezan ali nije ni na odmet. Ovo mi je omiljena letnja varijanta kada je zaista pretoplo i kada volim da je izvedem na, pogađate, mokroj kosi. Ukoliko imate ravniju kosu lako ćete je napraviti i sa suvom. Potrebni su vam proizvod za stilizovanje u vidu gela ili pene, češalj, tanka gumica i nekoliko ukosnica. Nanesite proizvod, začešljajte kosu češljem u rep na visini koju želite – opšti favorit je potiljak ali i vrh glave je skroz kul – vežite rep i uvijte ga pa pričvrstite. Lako kao jedan, dva tri. Ne opterećujte se apsolutnom preciznošću – to nikom nikad nije donelo nešto dobro.


  @AMANDASHADFORTH

  2

  Ovo definitivno nije nova tendencija, šta više već smo o njoj pisali ali ponavljanje nije na odmet kada se radi o ovako dobroj stvari. Ravna ili prirodna tekstura kose (zaboravite usiljene talase za koje se iz aviona vidi da je u njih uloženo previše truda) skupljena u niski rep. Ponovo, sa ili bez razdeljka ali uvek sa gumicom koja je svojevrstan statement. Da, čak i one minimalističke su svojevrstan omaž devedesetima, scrunchie varijacije takođe, a posebno volim velike šnale. Do mašni još nisam stigla ali samo zato što još uvek nisam skontala stajling uz koji ću moći da ih ponesem a da se osetim skroz svoja. Obožavam ih na drugima.


  @BEATRICE.GUTU

  3

  Ne klasična pletenica ili ona oko glave – njih smo se valjda svi malo zasitili, zar ne? Ovo je retro pletenica napravljena od repa i obično zbog toga izgleda nešto kraće i manje bajkovito. Ovo je još jedna frizura koja se može jednako dobro napraviti i od mokre i od suve kose, uz iste stvari koje su vam potrebne za zalizanu punđu osim što kovrdžavu kosu nećete češljati već zalizati prstima na kojima je pena za stilizovanje – verujte mi, kosa će zadržati teksturu ali se od nje neće razleteti. Preporučujem minimalističke jedva vidljive gumice, a onu donju možete vezati tako da se pletenica polako stanjuje pri kraju.


  @ANOUKYVE

  4

  Realno, ukoliko imate zaista gustu kosu i dan provodite napolju na suncu moguće je da će vam sa ovom frizurom biti toplo ali je zato apsolutno idealna za sve letnje poslovne prilike. Da, znam da ih je sve manje u klimatizovanom prostoru i da za to postoje dobri razlozi ali ovo ne znači da ne treba da pokupite prednji deo kose sa lica i skupite ga nazad ili sa strane. Koliko trenutno imate realnih prilika da se igrate raznim aksesoarom – neka šnale budu jedna nova.


  @DILETTABONAIUTI

  5

  Ok, tehnički nije frizura koja se pravi za jedan minut ali poslušajte me: sada je savršeno vreme da pustite kosu da se odmori od fena ili drugih spravica za stilizovanja (čak i svakodnevnog četkanja). Postoje dva načina da prigrlite ovaj trend. Prvi je da na vlažnu kosu nanesete proizvod poput pene ili spreja za talase koji će naglasiti vašu prirodnu teskturu, a drugi jeste da kao sledeći korak napravite zalizanu punđu (pod brojem 1) ili recimo pletenicu (3) et voilà! Tekstura iz snova biće tu kada pustite kosu (i držaće do sledećeg pranja).


  @LOULOUDESAISON

  6

  Iako sada u istu grupu frizura kao i ona pod brojem 1, njih dve ne mogu biti različitije. Jedina sličnost im je to da je za obe potrebno vezati rep i tu se priče razilaze. Za tzv messy bun, dovoljni su vam prsti kojima ćete opušteno vezani rep još dodatno opustiti i uviti mu krajeve neobavezno pod gumicu – ukosnice su stvar izbora. Možete je zakačiti i jednom velikom ukosnicom koja ujedno služi i kao prekul aksesoar, neka vrsta stilskog nastavka rajfa koji je nosila Carolyn Bessette-Kennedy. Pramenovi oko lica su dobrodošao detalj, šiške takođe.

  Saznaj više:
  Povezani članci: