Frizer Jennifer Lopez otkrio nam je trik za savršen rep

  11.10.2022.
  RECOMMENDED

  Šta imaju zajedničko J.Lo, Kim Kardashian i Dua Lipa? Ne morate da pogađate tri puta, otkrićemo vam: frizera, a njegovo ime je Chris Appleton. Ovaj Britanac jedno je od najjačih beauty imena Los Anđelesa i Instagrama na kom ima 3 miliona pratilaca i stoji iza nekih od najzapamćenijih transformacija poznatih (upravo on je od Kim napravio platinastu plavušu za ovogodišnju (ne)slavnu MET gala večeru).

  Potpuno je jasno da u svom rukavu krije hiljadu i jedan trik, a kada odluči da neki od njih podeli sa nama, pažljivo slušamo. Ovaj put, otkrio je tajnu savršenog konjskog repa, uz koju možemo da dobijemo volumen kakav smo sanjali. 

  Dakle, nakon što vežete rep srednje visine, treba da smaknete gumicu nekoliko centimetara, taman toliko koliko je dovoljno da rep provučete kroz tu rupu. Na ovaj način ceo rep se praktično nalazi iznad gumice, a rep dobija na punoći i volumenu (o tome da savršeno izglda iz profila nećemo ni počinjati). Nakon što ste rep provukli, trebalo bi ponovo da zategnete gumicu kako bi stajala na mestu, a zatim rep razbarušite prstima i spremni ste.

  Ovo nije prvi trik koji smo pokupili od Appletona – i dalje koristimo onaj koji je koristio i na Ariani Grande i vezujemo jedan rep iznad drugog, kao i njegov messy bun tutorijal. Dok nam ne otkrije sledeći, bar znamo koju frizuru ćemo nositi cele jeseni.

  Saznaj više:
  Povezani članci: