Niski rep je omiljeni trend devojaka koje pratimo na Instagramu

  09.04.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/kosakarantin-cover.gif

  Beauty trend u karantinu? Da! I za njega ne treba ništa da kupite ili da naučite neku posebnu tehniku (osim da namestite tajmer ako želite da svoju frizuru uslikate). Predstavljamo vam niski opušteni rep. Idealan kako za izležavanje tako i za sastanke na Zoomu (mašna i scrunchie gumica su najbolji način da ga upgrejdujete za virtuelni izlazak). On je protivteža zategnutom repu na vrh glave (a koji na lice ima efekat mini-liftinga), on je beauty pandan zavesi koja igra na povetarcu, finoj pidžami i samopouzdanju. Zero preassure.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1586443132716788.jpg
  @vivianhoorn

  Može se izvesti u nekoliko varijanti koje idu od neobavezno provučene kose kroz gumicu tako da niste sigurni ni da li je zapravo rep, preko repa vezanog maramom (predlažem da ispod nje ipak stavite gumicu pošto svaka pristojna marama jako klizi pa ćete provesti nesrazmeran deo vremena popravljajući je što je protivno prvobitnoj svrsi same frizure), tu je uredno začešljan rep sa pufnastom gumicom koju smo vratili na redovan repertoar u poslednje vreme i, na kraju, skockana verzija u kojoj je rep podeljen na dva dela koja su meko uvrnuta i na kraju pričvrščena gumicom. 

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/158644313343551.jpg
  @pernilleteisbaek

  Ostaje još (samo) da ovladate veštinom slikanja sopstvenih leđa – eto slagala sam, ipak vam treba neka nova veština – pošto je samo pitanje dana kada će se iz ovog trenda izroditi novi beauty challenge. Pogađate, slikanje u oversized blejzeru navučenom naopačke! 

  Saznaj više:
  Povezani članci: