Ovo su jedini trendovi frizura koje treba da znate ovog leta

13.07.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/kosa_trendovi_cover.jpg

Naravno da volimo Nedelje mode i revije, ali realno, prava inspiracija vrlo često čeka na Instagramu. Od trendi razdeljka na sredini, preko niskog repa pa do satenskih mašni i bisernih ukosnica – sve to najbolje nose naše omiljene instagramerke. Izdvojili smo za vas četiri najbitnija trenda – jedina – koja su vam potrebna ovog leta. Posebno je zabavno što ih možete nositi i ponaosob i u kombinacijama. Nema na čemu.

Razdeljak na sredini

Ako je jedna stvar jasna ove sezone, to je da je  razdeljak ili uvek na sredini ili ga nema. Inspirišite se da nosite kosu puštenu, ravnu ili talasastu, ili skupljenu u niski rep ili punđu, ovako pozicioniran razdeljak je savršen za sve varijante i dužine. Uverite se i sami.

Niska punđa i rep

Zaboravite na konjski rep ili punđu na vrh glave. Ako je kosa skupljena, onda je na potiljku. Većina frizura je zalizana (savršeno za izlazak iz kuće leti sa mokrom kosom) ali i prirodne teksture se ne skrivaju. Zakačite minimalističkom gumicom pa odlučite da li želite da dodate još jedan trend: šnale, marame i mašne.

Prirodna tekstura

Ove frizure malo podsećaju na Carrie Bradshaw tamo negde oko druge sezone kultne serije. Pripišite to nostalgiji ali insta-devojke sve se više  igraju svojom prirodnom teksturom kose različitih dužina, a efekat je izgled apsolutnog samopouzdanja. Potrebno je jedino da pronađete preparat koji će sprečiti da vam se kosa razleti, a neće je otežati.

Ukrašeno

Mašne! Šnale! Rajfovi! Presvučene gumice! Zalizana u rep, u opuštenoj punđi ili puštenoj, najjače aksesoare ovog leta nosićete u kosi i to od jutra do mraka. Trend prilagodljiv svim dužinama, minimalistima (jednostavna metalna ukosnica sa strane je dizajnerski zen) ali i onima koji veruju da je više uvek više.

Saznaj više:
Povezani članci: