Predstavljamo vam pristupačne parfeme koji zaista mirišu skupo

  16.09.2023.
  RECOMMENDED

  Svi volimo parfeme. Ipak, oni su nekako veoma lični. Mirisi su tako blisko povezani sa sećanjem da čak i ako ste nosili neki parfem samo nekoliko puta, možete prizvati prošlo vreme i mesto samo jednim prskanjem.

  Jedini problem jeste što je većina parfema skupa. Oni najpoznatiji jesu, ali, ipak, to ne znači da nema mnogo fantastičnih i pristupačnih opcija. Da li ste znali da Jo Loves, osnivač Jo Malone CBE sarađuje sa Zarom? Postoji mnogo parfema koji su prijateljski nastrojeni prema vašem budžetu i koji mogu biti direktna konkurencija skupim favoritima, samo treba znati gde da tražite. Zato smo za vas napravili listu najboljih pristupačnih parfema. Možda su jeftini, ali, verujte nam na reč, jednako su dobri kao oni skupi.

  Zara Fleur de Patchouli Eau de Parfum

  parfem

  Zara Emotions kolekciju kreirao je Jo Malone CBE, osnivač Jo Loves. Ovaj parfem ima cvetnu notu zahvaljujući mirisima božura, ali i toplom notom pačulija i drveta. Najvažnije od svega, miriše neverovatno skupo.

  Zara Red Temptation

  parfem1

  Zara parfemi su neka vrsta tajne urednika za lepotu i verujte nam, mirisi zaista nadmašuju svoje skromne cene. Veliki je izbor u zavisnosti od vaših preferenci, ali ovaj parfem je uključen jer je suštinski isti kao i Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, sa notama cveta narandže, kafe i vanile.

  Floral Street Neon Rose Eau de Parfum

  parfem2

  Možda zvuči očigledno, ali dobar trik za pronalaženje visokokvalitetnih, ali pristupačnih parfema je da ih kupite u manjim količinama. Londonski brend parfema Floral Street nudi sve svoje mirise u putnim, 10-mililitarskim bočicama, što je odličan način da potvrdite da vam taj miris zaista odgovara pre nego što se odlučite za veću količinu. Neon Rose je zaista prihvatljiv za široku publiku jer je svež i cvetni miris.

  The Body Shop Black Musk Eau de Parfum

  Screenshot 2023 09 16 at 12.30.29

  Ovaj parfem je kao starija i kul sestra starog The Body Shop White Musk parfema. Sadrži slatku krušku, začinski ruzičasti biber i opojni bergamot i miriše neverovatno.

  Lush Shade Perfume

  parfem4

  Više od bath bombs i maski za lice, Lush nudi i pristupačne parfeme. Ovaj miris sandalovine i tamjana je fantastičan jesenji ili zimski miris.

  Rituals The Ritual of Sakura Hair & Body Mist

  parfem5

  Neće trajati jednako dugo kao pravi eau de parfum, ali trenutno na tržištu postoje neki neverovatni sprejevi za telo ako vam ne smeta da se tokom dana ponovo osvežavate. Ovaj slatki miris trešnjinog cveta je podjednako osvežavajući koliko i umirujući i može biti sjajan ukras na vašem radnom stolu.

  Nuxe Sun Delicious Fragrant Water

  parfem6

  Za sve koji su veliki fanovi parfema Bronze Goddess brenda Estée Lauder, ovo je njegova pristupačna verzija francuskog brenda za negu kože, Nuxe. Ima note cveta narandže, vanile i magnolije, i odaje živahno, tropsko osećanje koje popravlja raspoloženje tokom sivih, kišovitih dana.

  Zara Ebony Wood Eau de Parfum

  parfem7

  Da, još jedan miris iz Zara Emotions kolekcije – šta da vam kažemo? Fantastični su. Ovo je jedan od parfema sa najbogatijim mirios u ponudi i potpuno smo opsednuti njime. Miris je drvenast i savršen za zimu. Iskreno, kupićemo bilo šta na čemu Jo Malone primeni svoje umeće u kreiranju mirisa.

  Saznaj više:
  Povezani članci: