TikTok poludeo za Victoria’s Secret Angel Makeup look-ovima iz 2010.

  17.07.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1000x600.gif

  Mnoge milenijalke imaju određeno sećanje kada je u pitanju Victoria’s Secret. Za neke, to može biti kupovina njihovih proizvoda ili sa druge strane, sećanje može biti vezano za okupljanje oko televizora sa svojim drugaricama, čekajući šou koji slobodno možemo nazvati Super Bowl-om u svetu mode i lepote. Naravno, reč je o Victoria’s Secret revijama na kojima smo imali priliku da vidimo, pored prelepih kreacija krila i donjeg veša koji izgleda kao umetnost, i omiljene pevače i pevačice tog vremena koji, zajedno sa modelima, hodaju pistom.

  A kada je reč o makeup trendovima Victoria’s Secret anđela, oni su bili veoma jednostavni, ali efektni: suptilne šljokice na očima, sjajne ružičaste usne, veoma suptilno iscrtane oči u takozvanom sirena stilu.

  I odjednom, TikTok je ponovo otkrio taj look i postao opčinjen time kako im na jednostavan način daje glamurozni izgled i osećaj.

  @xoxoemira how to get victoria’s secret model angel makeup ??✨ this is the best my glam has ever looked ? #makeup #ultabeauty #vsangel #victoriassecret #makeuptutorial ♬ original sound - EMIRA D’SPAIN?

  Emira D’Spain, kreatorka na TikToku, koja je i prva crna transrodna manekenka za Victoria’s Secret, kaže da je taj izgled idealan da bude upečatljiv, a bez napora.

  Koraci odu ovako. Prvo, tanki sloj tečnog pudera je obavezan. S obzirom da u se trendovi od tada promenili, danas ćemo koristiti znatno manje ružičastih tonova i rumenila na obrazima i preorijentisaćemo na konturisanje bronzerom i hajlajterom. D’Spain napominje da obrve treba da budu „pufnaste i definisane“, dok su oči najvažniji korak. Ne treba preterivati sa senkom na kapcima, već birati neke suptilne šljokičaste pigmente i mekši ajlajner braon nijansi.

  I za kraj, poslednje, ali ne i manje važno jeste rozikasti, gelasti sjaj za usne kao šlag na tortu ovog jednostavnog, ali glamuroznog makeup-a.

  Saznaj više:
  Povezani članci: