BURO. beauty binge: maske za lice i Netflix su savršen par

  27.10.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/maskaserija-cover.gif

   

  Kada realno najduže mirujete kod kuće? Ako je i vaš odgovor „dok gledam serije“ onda je došao trenutak da to vreme iskoristite duplo. na kraju krajeva, vreme je luksuz do kog se najteže dolazi. Pre nego što počnete da se mršite, ne predlažem nikakve mitske sprave za vežbanje ili elektrode, već pravu relaksaciju uz prave rezultate. Zovite to kumulativnim efektom, birajte i profitirajte od BURO. vodiča. Upozorenje: ovo je kombinacija koja može izazvati tešku zavisnost.

   

  How To Get Away With Murder

  U teoriji, serije i filmovi koji nas drže kao na iglama su pravo zalto svoje vrste ali koža se sa tim ne bi baš složila. kada ste pod stresom, a telo ne zna da li je on stvaran ili na ekranu – hvala, Viola Davis – i proizvodi hormon stresa kortizol koji može da dovede do pojave bubuljica, ekcema, rosaceae ili psorijaze. Rešenje: o’ladite malo. Uz masku koja umiruje lice (i živce).

  +

  Confort Rose Frosted Mask, Lancôme

  4.690 din.

  Lancôme intenzivna maska sa 99.6% prirodnih sastojaka ima efekat momentalnog hlađenja nakon aplikacije. Dok malo odmorite živce, maska će zagladiti površinu kože i smanjiti izgled pora.

  Frankie and Grace

  Ovo je serija koja će, kao i odnedavno dostupni “Prijatelji”, sigurno biti predmet izjava tipa “još uvek gledaš?!” nakon nekoliko sati bez pauze i bez naznaka prestajanja. Zarazan, u ovom slučaju i inteligentan, humor i genijalne žene u još genijalnijem zapletu su previše dobre da bismo se od njih lako odvojili. Zato nam je potrebna maska koju nije štetno ostaviti preko noći, naprotiv.

  +

  Hydra Floral White Petal Hydrating Sleeping Mask, Decléor

  4.090 din.

  Decléor maska za negu lica lagane teskture, sadrži esencijalna ulja slatke pomorandže i graška, zahvaljujući kojima tokom noći poboljšava teksturu kože, ujednačava ten i smanjuje vidljivost tamnih pega i fleka. Koristite u toku svakog bindžovanja.

  The Crown

  Nebitno je da li hvatate niski start za 17. novembar kada će izaći treća sezona sa Oliviaom Colman i Helenaom Bonham Carter (ozbiljno, ne znamo kako izdržavamo odbrojavanje) ili ste već krenuli u ponavljanje gradiva gledanjem prve i druge sezone, potrebna vam je luksuzna maska uz koju ćete se osetiti kao princeza Margaret u kadi sa dijamantskom krunom.

  +

  Abeille Royale Repairing Honey Gel Mask, Guerlain

  8.590 din.

  Guerlain Abeille Royale maska sa medom dragocena je koliko i zlatna teglica u kojoj se nalazi. Koristi se u debljem sloju i ostavi se na licu petnaestak minuta nakon čega se čistim tuferom ukloni višak. Dozvoljeno je ostaviti da maska prenoći ukoliko je potrebna izdašnija nega – ili ukoliko zadremate pred jutro na poslednjim epizodama od umora.

  The Politician

  Drama, drama i još malo drame koja se po besprizornosti može meriti samo sa krvoločnim izborima za miss. Izvanredna ekipa zbog koje oči držimo širom otvorene, afere i spletke, kao i boje u kojima je snimljena serija prosto traže svoju dozu šljokica koje pariraju ovih hladnokrvnim igrama moći u kojima je svaka dlaka na svom mestu.

  +

  Thirstymud Hydrating Treatment, GlamGlow

  5.910 din.

  GlamGlow maska donosi trenutnu i intenzivnu hidrataciju svim tipovima kože za sjajan, svilenkast i svetlucav ten i trenutno rešava sve probleme vezane za suvu i beživotnu neujednačenu kožu sklonu crvenilu. Nemojte se začuditi ako poželite da održite i poneki govor na pozornici.

  Love

  Kada serija uspe da učini da se odjednom osetimo i srećno i tužno i frustrirano onda nam treba tretman koji će sprečiti da sve te emocije ostave dubok i trajan trag na licu. Smejlice su OK, ali znate na šta mislim. A koji sastojak je najbolji u borbi protiv starenja, ponavljajte sa nama, retinol.

  +

  Benefiance Pure Retinol Face Mask, Shiseido

  9.790 din.

  Shiseido maska sa čistim tečnim retinolom za celo lice okrpljuje i jača prirodnu funkciju kože i obnavlja njen mladalački izgled i blistavost već posle prvog nanošenja. Odlična je i borbi protiv suve kože i već postojećih bora. Na licu se drži najmanje 15 minuta, a može se upotrbljavati kao intenzivni tretman 1-2 puta nedeljno. Aplikatori se koriste samo jednokratno.

  Saznaj više:
  Povezani članci: