Beauty Comeback: Nosićemo grunge ajlajner (evo i kako)

  08.02.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/cover_grunge.gif

  Svake sezone smo na udaru novih beauty trendova, a u poslednje vreme velik deo tih „novih“ trendova zapravo su varijacije na temu devedesetih i dvehiljaditih. Za sve nas koji smo i u prvom krugu obožavali Sonic Youth sa Chloe Sevigny i Nirvanu, Courtney i PJ Harvey ovo su vesti za radost: grunge ajlajner se vratio. 

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/1676019895572957.jpg

  Obožavamo ga zato što je svetlosnim miljama daleko od preciznog izvačenja u stilu pedesetih i šezdesetih, realno, možda „ajlajner“ i nije pravo ime za ovaj look. On je mek, razmazan kao da ste se probudili posle izlaska nakon kog niste skinuli šminku, nejednak je i neprikosnoveno kul. Najbolje se postiže olovkom, što ne znači da ga tik uz trepavice ne treba fiksirati i „pravim“ ajlajnerom kako bi bio postojaniji ali sa novim formulacijama olovaka (koje nisu bile prisutne u prvom, originalnom, krugu) ovo nije neophodno.

  @louhrtl_ soft grunge makeup ?? #grungemakeup #softgrungemakeup #grungeaesthetic #grunge #makeup #makeuptutorial #egirlmakeup #beabadoobee #fypage #viral #fyp #beauty #eyeliner #freckles ♬ som original - ˚♡ ⋆。˚ ⋆ . ˚✧

  Dakle, uokvirite oči olovkom, a zatim je blendajte aplikatorom ili četkicom dok ne postignete onaj „sad sam se probudila“ look, možete ga preći senkom slične mat nijanse pod uslovom da preciznost ostavite po strani. Današnje kohl i kajal olovke često su gelaste i postojane teksture pa je potrebno da ih „razmažete“ brzo pošto se setuju za minut ili dva i zatim ne mrdaju sve dok ne odlučite da ih skinete. Isprobali smo najbolje.

  BURO. izbor

  Saznaj više:
  Povezani članci: