BURO. izbor: donosimo vam parfemske novitete ovog proleća

  07.02.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/noviparfemi-cover.gif

  U svetu mirisa, novi list se ne okreće „na neki tamo datum“ već novim godišnjim dobom, a ovo proleće već deluje jako uzbudljivo na polju novih parfema. Neke već možete probati i kupiti kod nas, neki su svoje premijere doživeli samo u svetu (ali stižu uskoro), a svi su jednostavno neodoljivi. Donosimo vam BURO. listu želja mirisa ovog proleća. Odaberite svoj novi parfemski potpis – ili više njih, zašto da ne? 

  Aqua Allegoria Rosa Rossa, Guerlain

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/158106883053535-1.gif

  Prepoznatljiva mešavina borovnice i azijske trešnje, ruže i drvenastih nota dobila je novo ruho i limitirano izdanje povodom kineske Nove godine. Aqua Allegoria je spoj neočekivanih mirisa i iskustava, a slatkoću ličija meša sa pravim zlatom Kalabrije – dragocenim bergamotom. Kreativnost, nepredvidljivost i beskrajno meka ženstvenost kriju se u svakoj bočici.


  “Trn ruže, ubod. Slabašan bol koji pruža toliko senzualnog zadovoljstva. Inspirisan mojim ružičnjakom, Rose Prick je divlji buket opojnih i retkih hibrida”, objašnjava Tom Ford svoju najnoviju mirisnu kreaciju u čijem srcu se nalazi Bugarska ruža – jedna od najređih na svetu. Nemojte da vas to uplaši, ovo nije parfem u kom ćete osetiti samo nju. Tu su i tonka, pačuli, chypre note, karamela i vanila koje ovaj mirisni buket čine oštrim, zavodljivim i izuzetno teškim za definisati. Baš kao i privlačnost.


  Da li ste nakad zamišljali kako miriše uzbuđenje? Senzualni Black Opium sada ima novu notu i ona treperi kao blještava svetla grada u noći. Zavodljivoj slojevitoj aromi kafe dodato je zmajevo voće, a njegova kora ciklama boje, zelene bodlje i hrskavo meso daju neonsku notu novom parfemu. U njegovom srcu su mandarina i četrun, opori zeleni sok i neonske ružičaste bobice. Highly addictive.


  Buket svežih voćnih i cvetnih aroma otvara se citrusima, grejpfrutom, mangom i dunjom pa prelazi na belo cveće jasmina i narandže koje lebde na toplim senzualnim drvenastim notama i mošusu. Najnoviji dodatak porodici Dolce parfema je mek parfem koji podseća na sunčan dan i radost, a za sobom ostavlja ubedljiv i dugotrajan trag.


  Topao i zavodljiv, ovaj neverovatan miris otvara se daškom kardamona i svežinom čaja od grejpfruta, otvarajući put zemljanim dubinama vetivea. Dragocena burbon vanila koju sadrži bere se ručno u egzotičnim džunglama i svojom toplinom obavija sva čula onoga ko je oseti stvarajući jedinstvenu atmosferu. Kada bi zlato imalo miris, to bi bio Vetiver & Golden Vanilla Cologne Intense.


  Saznaj više:
  Povezani članci: