Fokus je na usnama

  23.04.2019.
  RECOMMENDED
  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/04/cover_lips_updated1.jpg
  #Trending: jak ruž i nenašminkano lice

  Jedan od najvidljivijih (i najnosivijih) trendova sa revija za proleće/leto 2019. godine, je intenzivan ruž na licu koje deluje kao da nema ni trunku šminke. Najvažnije pravilo ovog looka je da koža mora izgledati besprekorno. To naravno ne znači da na njoj nećete koristiti šminiku. U zavisnosti od toga u kakvom je stanju, treba da odaberete odgovarajuć proizvod za teniranje koji ćete naneti na mesta koja to zahtevaju. Ukoliko negde probija crvenilo ili se vide neravnine na licu, treba ih neutralisati zato što jaki ruževi privlače poglede. 

  Da bi stvorili kontrast između baršunaste kože i usana, šminkeri su se koristili jarko-crvenom, ciklama, svetlo-narandžastom i ljubičastom sa neon podtonovima. Dok god je boja intenzivna, sve teksture su dozvoljene: puderasto-mat, satenski finiš, sjaj sa vlažnim efektom, lip stains – birajte onu sa kojom se najbolje osećate.

  Ništa drugo nemojte isticatati šminkom, preskočite konturiranje, senke i jako rumenilo. Osim proizvoda za teniranje, dovoljan vam je diskretan kremasti hajlajter bez svetlucavih čestica ili korektor, i ako baš želite, jedan sloj maskare i/ili tanak potez olovke za oči u unutrašnjoj donjoj ivici. Ako imate svetle oči, držite se podalje od crne. Braon maskara će vam dati sasvim dovoljno definicije, a neće izgledati grubo.

  Saznaj više:
  Povezani članci: