Inspiracije za zabavan manikir sa nedelje mode u Njujorku koje odmah želimo da isprobamo

25.09.2023.
RECOMMENDED

Izvanredna modna kombinacija ne svodi se samo na odeću, već se radi o stvaranju potpunog looka, uključujući i beauty elemente kao što je nail art, koji dodaju finalni touch. Ove sezone, na Nedelji mode u Njujorku dizajneri su iskoristili ove male, ali snažne površine, šaljući modele na pistu uz sjajan nail art.

Najbolji trendovi manikira za proleće 2024. sa Nedelje mode u Njujorku, kretali su se od hromiranih vrhova do ledenih nijansi. U nastavku, pogledajte pregled pet trendova koje jedva čekamo da isprobamo.

METALIK NOKTI

nokti1
Photo: Kiss nails

Prošle godine, sjajni manikir postao je popularan kada je Hailey Bieber predstavila ono što je danas nazivamo glazed donut look, odnosno sjajne neutralne nijanse. Sada, taj look dobija svoju nadogradnju. Pogledajte ove metalne vrhove koje je nail artist Gina Edwards kreirala za Prabal Gurung reviju. Metalik će ponovo biti veliki trend za proleće. Pigmentni prahovi za hromirane nokte su fantastični i imaju različite boje: možete probati od jednostavnih prozirnih do dramatičnijih boja, poput zlatne, crvene ili zelene.

MICRO FRENCH

nokti1 1
Photo: Mia Secret

French nikada neće izaći iz mode, ali je uzbudljivo videti moderne interpretacije tradicionalnih izgleda, poput mikro francuskih vrhova koje je nail artist Julie Kandalec kreirala za Staud brend. Umesto da se tanki sloj laka nalazi na vrhu noktiju, stavljamo ga otprilike na jednoj trećinu nokta.

KRISTALČIĆI

nokti2
Photo: Kiki World

Često se kristalni ukrasi koriste kako bi pojačali autentičnost, zato nam se dopada način na koji nail artist Holly Falcone koristi cirkone na prozirnoj, svetlucavoj osnovi za jednostavan, ali efektan izgled. Ovaj look inspirisan je sirenama, zato, budite sigurni: sirena stil neće skoro nestati iz mode!

LEDENO NARANDŽASTO

nokti3
Photo: Instyle

Mnoge prolećne kombinacije su obogaćene svežim pastelnim bojama, ali jedna nijansa stalno se pojavljuje- reč je o ledeno narandžastoj.

GEOMETRIJSKI OBLICI

nokti4
Photo: Essie

Zigzag i talasi su bili stalni elementi trendova manikira tokom proteklih nekoliko godina, a sada se primetno vraćaju geometrijski oblici.

Saznaj više:
Povezani članci: