Šezdesete su se vratile u beauty arenu i izgledaju bolje nego prvi put

14.08.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/60te_cover.jpg

Bilo jednom u Holivudu

Izgleda da je hajp koji prati poslednji Tarantinov film „Bilo jednom u Holivudu“, bio katalizator da šezdesete preplave beauty scenu. Možda vam se čini da je poslednjih nekoliko meseci praktično kulminiralo promo turom za sam film, u toku koje je Margot Robbie, na događaj za događajem dolazila kao da je još uvek u ulozi Sharon Tate. Ali, prvi redovi holivudskog podmladka već se nekoliko meseci voze na ovom talasu skoro jednako koliko i na nostalgiji za devedesetim. Setite se samo Lucy Boynton i Lily Collins na MET gali, za početak. Na svu sreću, nema potrebe da zasednete pred ogledalo i satima vežbate kako da na svom licu reprodukujete Twiggy ili natapirani bob koji ne miče ni za vreme oluje, danas je ceo look mnogo opušteniji i razigraniji. Pogledajte najbolje interpretacije.

Lucy Boynton

Pionir povratka šezdesetih ove sezone i, po našem mišljenju, njegova najsjajnija zvezda. Njene verzije su masterklas interpretacije i apsolutno kul. Najbolje apdejtovane fotke ćete pronaći na Instagram nalogu njene frizerke (i očigledno drugarice) Jenny Cho.

Suki Waterhouse

Za Suki šezdesete nisu samo trend, više su cela estetska filozofija. A zašto i ne bi, kada je njeno lice poput porcelanske lutke kao stvoreno za guste šiške i istaknute oči. Ne dajte da vas to zavara, ona je antipod principu “svaka dlaka na svom mestu”, a ako i jeste promišljena (a niko ne izgleda toliko dobro bez razmišljanja) sve i dalje izgleda potpuno nonšalantno.

Margot Robbie

Voleli je ili ne, Margot je ove sezone apsolutna reklama za celu dekadu. U njenoj verziji, nema teškog ajlajnera i oštrih linija već samo mekog kalifornijskog vajba: na Kanskom festivalu pojavila se sa frizurom koju je i Sharon nosila u tom gradu i minimalnom šminkom, ali dileme nema – to su šezdesete.

Lily Rose Depp

Iako od nje više očekujemo da kanališe devedesete (i svoju majku) sa takvim očima čudi nas da Lily Rose ne nosi Twiggy ajlajner 24 časa dnevno. I to je sve što joj je potrebno – ovako upečatljiv look zahteva da ostatak šminke i kosa budu potpuno “neutralni”. U suprotnom bi izgledala kao da je krenula na maskenbal.

Lily Collins

Nije nikakva tajna da je Lily ljubitelj šezdesetih, to je svima dala na znanje više puta na crvenom tepihu, a posebno na MET gali prošlog maja. Za manje teatralne prilike, jednostavna jednobojna pastelna senka je njen favorit. I mi je podržavamo.

Elle Fanning

Spontanost je njen zaštitni znak. Videli smo je i sa razdeljkom na sredini i lako natapiranom kosom koju kao da je očešljala prstima u jednoj varijanti, sa jednostavnim crnim ajlajnerom u drugoj ili sa mod predimenzioniranim donjim trepavicama. Naša preporuka: kopirajte sve lookove.

Saznaj više:
Povezani članci: