Zbog čega ljudi na TikToku odjednom mrze obrve

  04.10.2022.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/tiktok_cover.jpg

  Svuda me prati pogled ispod obrva. Ne bilo kakvih obrva. U poslednje vreme ne mogu da izbegnem silne obrve sa stavom. Možda se pitate kako to mogu obrve mogu da imaju stav? Pritom ne mislim na Cara Delevingne bushy obrve. Trenutan trend obrva koje itekako imaju stav uključuje i one izblajhane jedva vidljive obrve. Trend koji je počeo kao TikTok filter, završio je na naslovnim stranam pa čak i u malo izmenjenom obliku na Nedelji mode u njujorku u šljokičastooj varijaciji na temu na reviji brenda Peter Do.

  Ovaj kontroverzni trend nikog ne ostavlja ravnodušnim. Kako bi TikTok rekao – svi sa izblajhanim obrvama izgledaju kao baddie. Istovremeno vrlo pankerski look koji nekako ipak izgleda nežno. Iako trend čini obrve skoro pa nevidljivim, oči su jače istaknute. Trendu su se priključile Bella i Gigi Hadid, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Julia Fox i 90% osoba sa moje FYP na TikToku.

  Kome uopšte mogu da stoje blajhane obrve? Začuđujuće – mnogima. Najbolje je da isprobate filter i sami. Pogotovo ako planirate da isprobate ovaj trend, nije loša ideja da prvo proverite kako bi „nepostojeće“ obrve izgledale na vašem licu. Ipak, ne preporučujem da blajhanje uradite sami. Izbjeljivači i oči ne zvuče baš kao dobra kombinacija. Greške se lako dese, a to je greška koju ne želite da napravite. Kako bi bili sigurni, čak i za blajhanje obrva, radije se obratite svom frizeru ili frizerki.

  Saznaj više:
  Povezani članci: