Želite slatku minimal tetovažu? Donosimo vam 10 predloga

  26.07.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/Cover_Wide_tetovaze.jpg

  Od Hailey Bieber i Selene Gomez do Belle Hadid i Zoe Kravitz, čini se da su svi naši omiljeni celebrities opsednuti minimalističkim tetovažama i to iz dobrog razloga. Možda same po sebi ne prave veliku pompu, ali su prelep ukras i slažu se sa svakim outfitom. Recimo, zamislite ih kao nakit za vašu kožu. Bez obzira da li tražite male cvetne motive, linije, natpise ili nešto sasvim drugačije, sigurni smo da postoji minimalistička tetovaža koja će vas oduševiti. Donosimo vam naših 10 omiljnenih predloga.

  TAČkice

  Volimo jednostavnost ovih tetovaža tačkica na ruci, odnosno oko predela gde su nokti. Tako dobijate ukras koji će krasiti vašu ruku, a biće neprimetan. Još ako ga upotpunite dobrim manikirom, pun pogodak!

  palmica

  Kada je reč o tetovaži palmice, ne možete verovati bilo kom tattoo majstoru, s obzirom da je ona veoma detaljna.  Zato, pobrinite se da pronađete nekog proverenog i poznatog po složenim radovima. Ukoliko sanjate o životu na moru, palmica je sjajan način da pokažete tu svoju ljubav.

  sunce i mesec

  Ariana Grande, Rihanna, Chrissy Teigen… spisak poznatih ličnosti sa tetovažama na ruci kao što je ova čini se beskrajnom. Pridružite se ovom klubu zvezds i odaberite nekoliko sitnih tetovaža na prstima, poput ovog dizajna sunca i meseca.

  ispisi

  Ako imate reč ili reči koje su vam značajne, bilo da je to ime osobe koju volite ili neka fraza, trebalo bi da razmisliti o tetovaži u obliku pisane reči. To je idealno za one koji traže nešto nenapadno, već ženstveno i suptilno.

  srce

  Ovo malo srce možda je najdelikatnija tetovaža koju smo do sada videli. Ne možemo se nagledati kako suptilno i nežno izgleda, a taj efekat daje činjenica da je nacrtano od jedne linije i nije popunjeno. Zamislite samo kako bi bilo slatko izgledalo kada bi se dodalo prstenje i narukvice.

  leptir

  Poznat da predstavlja lepotu i transformaciju, leptir bi izgledao predivno bilo gde na vašoj ruci, prstima, vratu… Da budemo iskreni, bilo gde na telu.

  ruža

  Kada na Pinterestu pretražujete ideje za slatke minimalističke tetovaže, gotovo smo sigurni da će prvo izaći tetovaže ruže. Sa suptilnim linijama, ovo je odlična ideja za svakoga ko želi da izrazi osećanja ljubavi i strasti.

  anđeoska krila

  Bilo da je posvetite svom anđelu čuvaru ili sami želite simbol zaštite, ne možete pogrešiti sa anđeoskim krilima. Ova sitna tetovaža je savršeno jednostavna, a mi volimo da bude sitna, kako bi izgledala prelepo bilo gde na telu.

  ornament

  Ukoliko želite da se izrazite apstraktno, kroz simbole, pravi izbor su ornamenti. Ova geometrijska tetovaža izgleda prelepo na ramenu, ali takođe mislimo da bi mogla da bude dobra opcija i na donjem delu leđa ili čak između lopatica.

  BROJEVI

  Ukoliko želite da zauvek zapamtite određeni datum ili godinu, ovo je savršen način. Na ovoj tetovaži godine linije su besprekorne, a volimo kako izgleda na nozi. Bez obzira da li birate godinu svog rođenja, godinu kada ste upoznali partnera ili neki drugi značajan datum, ova ideja je vredna dodavanja u omiljene.

  Saznaj više:
  Povezani članci: