5 fitnes influenserki nove generacije koje će vas inspirisati da živite zdravije

  12.02.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/5_gurus_cover.jpg

  Dani kada smo želeli da dobijamo savete od žena koje izgledaju apsolutno nerealno (čak i kada je jasno da su dobile na genetskoj lutriji) davno su prošli. Danas tražimo inspiraciju u osobama sa kojima možemo da se povežemo, koje priznaju postojanje unutrašnjih borbi, povremene poraze i znaju pravo značenje malih pobeda (koje u stvari uopšte nisu male). Tražimo saveznika kom verujemo, stariju sestru koja će nas motivisati, ne bogove koji će nas oterati u bedak. Nova generacija fitnes influenserki na Instagramu ima zajedničku jednu veoma bitnu stvar: sve se oslanjaju na princip ljubavi prema sebi i odbijanje stereotipa koji ne dozvoljavaju individualan pristup vežbanju. Nemojte misliti da su zato „blage“, bilo koja od njihovih rutina nateraće vas da se dobro preznojite, a i najnapredniji vežbači moćiće da pronađu izazov. Umesto toga, očekujte stvarniji prikaz priče o uspehu i svim njegovim različitim licima. 

  Kirsty Godso

  @kirstygodso

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1581515309826795.jpg

  Rođena na Novom Zelandu, Kirsty je danas prava Njujorčanka i Nike Master trener, a svoje vreme najviše provodi sa privatnim klijentima. Svakim svojim treningom trudi se da utiče na to kako se ljudi osećaju prema vežbanju i fitnesu uopšte i njeno srce leži u High Intensity Interval treninzima. Kao neko ko boluje od celijakije, dugo je bila na keto ishrani čijih osnovnih principa se i dalje drži i svojim klijentima najviše ističe da je vreme oporavka između treninga presudno za uspeh i napredak. Trud, rad i balans – ako vam treba životna inspiracija, ne tražite dalje.

  Sohee Lee

  @soheefit

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1581515309553657.jpg

  Ona naziva stvari pravim imenom, bez zazora i bez uvijanja i njen krstaški pohod protiv wellness i fitnes zabluda je pravo osveženje. Svojim sledbenicima savetuje odustajanje od imaginarnog savršenstva i prihvatanje stvarnosti – bilo da se radi o tome da je najbolji program ishrane ili vežbanja za vas onaj kog možete da se držite na duge staze, bilo da se radi o uobičajenim zdravorazumskim istinama poput toga da je kalorijski deficit najbitniji za skidanje kilograma. Prema Sohee osećamo apsolutno poštovanje! A na njene personalizovane programe možete se prijaviti i online.

  Tally Rye

  @tallyrye

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1581515309271728.jpg

  Tally je autorka programa „Train Happy“ i zagovornik toga da je dobar osećaj iznad svakog drugog parametra. Ona ne izgleda onako kako „zamišljamo fitnes modela“, ne izvodi sekvence savršeno odmereno poput koreografije i upravo time što izgleda kao stvarna osoba stigla je do puno srca kao advokat body positivity pokreta. Na njenom Instagram nalogu pronaćićete kratke sekvence, motivacione matre i pregršt dobre energije! Ako vas zanima više, uključite se u njen podkast @thegirlgains

  Kayla Itsines

  @kayla_itsines

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1581515309719641.jpg

  „Sweat with Kayla“ je jedan od najpopularnijih serijala koje možete naći na netu, a njene e-knjige su planetarni hit. Njenim programima se možete pridružiti vrlo lako, postoje mnoge varijacije na temu planova i paketa, a ono što im je zajedničko jeste da su svi neverovatno efikasni! Osim kratkih videa sa kombinacijama vežbi koje preporučuje, Kaylain Instagram je poput lepeze transformacija njenih klijenata. Stvarne žene, stvarna tela, stvarna poboljšanja i stvaran recept uz koji ćete postati bolja (i zadovoljnija) verzija sebe.

  Cat Meffan

  @catmeffan

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1581515309767535.jpg

  Cat razbija predrasude vezane za jogu (ili bar neke od ideja vezanih za nju koje svi imamo u podsvesti) i pokazuje koliko lepota samog tela zavisi od toga šta je u stanju da uradi, a ne u brojkama. Neverovatno graciozna i snažna, ona izvodi svoje rutine u prelepim ambijentima svuda gde se nađe po svetu – svetlim enterijerima, salama za vežbanje ili u prirodi, potpuno je svejedno. Ono što je bitno jeste da verovatno ne postoji soba koja neće poželeti smirenost i agilnost kojom Cat zrači.  

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1611054749560454-2.png

  Saznaj više:
  Povezani članci: