Najbolji self-love pokloni za Dan zaljubljenih

  13.02.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/cover_selflove_gif.gif

  I opet, kao i svake godine, dođosmo do tog 14. februara. Dana kojima se najviše verovatno raduju cvećari i prodavnice čokolada, ali ne i mi kojima je ovo glavni povod za kolutanje očima i jedvačekanje da se taj isti dan što pre završi. Tradicionalno, Dan zaljubljenih je za one koji su u vezi, zabavljaju se, zaljubljeni su, i na svetu ne postoji ništa sem njih samih. Ali zašto bi samo „u paru“ mogli da konzumiramo fensi kutije čokolade i bukete ruža? Ne bi trebalo! Bar nam je to glasnije nego ikad pokazala Miley Cyrus. Ove godine, mogli bismo da pokušamo da napravimo ovaj dan u atmosferi self-love. Ipak je i to neka vrsta ljubavi i to možda ona najvažnija.

  Ako ćemo da kupujemo poklone za sebe, priznaćete da odjednom osećate inspiraciju da postanete malo kreativniji od uobičajenih bombona u obliku srca i ružičastog i crvenog cveća. Kako bismo vam još više potpireli tu kreativnost, predlažemo najbolje poklone za Dan zaljubljenih koji će stići na vašu adresu, i to od vas samih.

  APLIKACIJA CALM

  Pre nekoliko godina ova aplikacija ponela je titulu za najbolju aplikaciju godine i to sa razlogom. Ovaj poklon vam možda neće stići u ukrasnom papiru, ali svakako pomaže da spavate bolje, izgradite samopouzdanje i umanjite stres i anksioznost, i to sve uz pomoć meditacije, muzike i priča za spavanje. Aplikacija će vam određene lekcije za smirenje i bolje spavanje ponuditi besplatno, a za potpunu terapiju košta 60 dolara godišnje nakon što se iskoristi free trial. Na „Calm“ You Tube kanalu su okačene besplatne meditacije, muzika i priče tako da pre nego što skinete aplikaciju, možete proveriti njen učinak.

  LJUBAVNO PISMO SEBI OD SEBE

  Kada ste poslednji put napisale ljubavno pismo? Ali ono pravo. Gde ćete iskreno reći o svim osećanjima koje gajite i svim kvalitetima zbog kojih vam je određena osoba važna? U ovom slučaju ta osoba ste vi i idealni je trenutak da svoja postignuća, dobre osobine i postupke nagradite jednim hvalospevom tj podsetnikom koliko stvari radite baš onako kako treba, a često niste ni svesni. 

  USVOJITE ŽIVOTINJU

  Ukoliko već dugo prolongirate ovu odluku, Dan zaljubljenih može biti sjajan trenutak da konačno presečete. Istraživanja pokazuju da maženje kuca i maca poboljšava blagostanje, izaziva pozitivna osećanja, društvenu povezanost i sreću i smanjuje stres i usamljenost u poređenju sa stanjem u kojem su ljudi bili u blizini pasa, ali nisu komunicirali sa njima dodirom. Ukoliko ste ipak daleko od ove odluke, uvek se možete prijaviti za volontiranje u skloništu za životinje. 

  KONAČNO UPLATITE KURS ILI HOBI O KOME VEĆ DUGO MAŠTATE

  Sigurno postoji ta neka aktivnost koja vam povremeno prođe kroz glavu ali iznova preispitujete da li ste dovoljno dobri za nju i kako biste se u njoj snašli. Bilo da pričamo o hikingu, pevanju, grnčariji ili kuvanju, vreme je da probijete led i izdvojite par sati nedeljno u novom otkrivanju sebe. 

  DATE SA SOBOM JE UVEK DOBRA IDEJA

  Može li savršenije nego da na date izvedete osobu o kojoj znate sve? Šta voli da jede, radi i u čemu uživa. Osmilite vaš idealni scenario i sprovedite ga sami sa sobom i sigurni smo da će ispasti bolje od 80 odsto date-ova na kojima ste bili!

  Saznaj više:
  Povezani članci: