LUKSUZ na usnama: Ovo su neki od NAJSKUPLJIH ruževa za usne na svetu

  U svetu kozmetike, luksuz ne poznaje granice. Ova tri najskuplja ruža za usne predstavljaju vrhunac glamura, ekskluzivnosti i perfekcije u beauty industriji.
  08.01.2024.
  RECOMMENDED
  Ruz za usne Dior

  Ruž za usne koji stavljamo na wishlist-u

  Clé de Peau Beauté Refined Lip Luminizer – $55,000

  Clé de Peau Beauté je luksuzna francuska marka koja se ističe po svojim inovacijama u kozmetičkoj industriji. Njihov Refined Lip Luminizer trenutno važi za najskuplji na svetu, sa cenom koja doseže neverovatnih 55,000 dolara, do čak 80,000 dolara. Ovaj proizvod ne samo da pruža bogatu boju i hidrataciju, već dolazi u dizajniranoj ambalaži.

  Guerlain KissKiss Gold and Diamonds – $62,000

  Guerlain, poznat po svojim luksuznim proizvodima, ne zaostaje ni kada je reč o ruževima za usne. Njihov KissKiss Gold and Diamonds proizvod za usne je pravo remek-delo, dostupno po ceni od 62,000 dolara. Luksuz je utkan u svaki deo ovog proizvoda – od zlatne ambalaže do dijamantskih ukrasa. Formula ovog proizvoda pruža intenzivnu hidrataciju i dugotrajnu boju, čineći ga ne samo elegantnim modnim dodatkom, već i neodoljivim beauty statusnim simbolom. Ovi ruževi za usne ne samo da ističu bogatstvo boje na vašim usnama, već i postavljaju standard za luksuz u svetu kozmetike.

  guerlain satin finish diamond lipstick 544 peachy gem open product 1

  Rouge Premier: Refillable Haute Couture Lipstick – $500,000

  Dizajn ambalaže Dior Rouge Premier ističe se svojom elegantnošću i luksuzom. Sama bočica ruža dolazi u sofisticiranom zlatnom pakovanju od 24 karata, na kojem se ističe prepoznatljiv logo Diora. Ovaj proizvod pruža bogatu, zasićenu boju već pri prvom nanosu, dok istovremeno održava hidrirane i nežne usne tokom čitavog dana. Njegova lagana tekstura omogućava glatko nanošenje, a mat finiš dodaje dozu sofisticiranosti. Boja ruža dobijena je od stošezdeset godina starih pigmenata. Dior Rouge Premier predstavlja vrhunski izraz elegancije i sofisticiranosti u beauty industriji. Kroz kombinaciju besprekorne boje, luksuznog dizajna i inovativne formule, ovaj proizvod postavlja standarde u kategoriji ruževa za usne.

  C338700001 E01 GHC 999d543d 672b 4b9d ab8c 2483877614be 1665x1800

  Foto: sophiecanada.ca; dior.co; escentual.com

  Saznaj više:
  Povezani članci: