Novi hair trend „Photo Flash Shine“, kako da ga rekreirate?

  22.02.2024.
  RECOMMENDED

  „Photo Flash Shine“ je novi trend u frizerskoj industriji koji se fokusira na postizanje intenzivnog sjaja i blistavosti kose, što izgleda posebno sjajno na fotografijama. Evo nekoliko koraka kako biste mogli rekreirati ovaj hair trend.

  HER NEW TRIBE

  Photo Flash Shine Hair efekat, korak po korak

  Priprema kose: Operite kosu šamponom i koristite balzam za dodatnu hidrataciju. Ovaj korak će osigurati da vaša kosa bude mekana i sjajna.

  Izbor proizvoda: Koristite proizvode za kosu koji su namijenjeni postizanju sjaja a ne obične preparate. To mogu biti sjajni sprejevi, serumi ili sjajne kreme. Potražite proizvode koji neće otežati kosu ili je učiniti masnom.

  14d1adf6948d753fd9a4226967864ca7

  Sušenje kose: Osušite kosu na način koji najbolje odgovara vašoj teksturi kose. Možete koristiti fen za kosu sa dobrim preusmerivačem. Ako koristite fen, a imate kovrdžavu kosu, koristite difuzer kako biste smanjili uticaj topline.

  Oblikovanje kose: Koristite peglu kako biste postigli željeni oblik kose. Pazite da ne koristite previše topline kako biste izbjegli oštećenje kose.

  04d3466b1b1b49a997f2de64dec6d85a

  Dodavanje sjaja: Nakon oblikovanja, nanesite sjajni proizvod ravnomjerno po kosi. Možete koristiti sprej za sjaj ili sjajnu kremu nikako lak. Pazite da ne preterate s proizvodom kako biste izbegli da kosa izgleda masno.

  Završni dodiri: Na kraju, proverite da li su svi delovi kose ravnomjerno obloženi sjajnim proizvodom. Dodajte dodatne dodire po potrebi kako biste postigli željeni sjaj.

  hair

  S ovim koracima, možete postići „Photo Flash Shine“ izgled koji će vašu kosu učiniti blistavom i sjajnom na fotografijama.

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: