Ovo su naši omiljeni sea salt sprejevi za kosu

04.06.2024.
RECOMMENDED

Bilo da ste samo u mislima na moru, da trenutno uživate na plaži ili se baš spremate za odlazak na letovanje – ono bez čega ne bi trebalo da krećete na put jesu sea salt sprejevi za kosu, i da, nema nikakve veze što ćete se upravo okupati u slanoj vodi. Sprejevi za kosu sa morskom solju pružaju onaj divni, letnji, opušteni zgled talasaste kose i niz prednosti kad je nega u pitanju. (Sjajnija, mekša i glađa kosa, neko?) Sa sea salt sprejevima, zaboravite na beživotne talase bez volumena.

Ako su vam u glavi oni starinski sprejevi sa morskom solju – zaboravite ih, oni su stvar prošlosti baš zato što su kosu ostavljali lomljivom i krhkom, kao što to radi pesak (a ne so) i znajte da upravo živimo pravu renesansu kad je beachy summer hair u pitanju. Trenutna ponuda sprejeva sa morskom solju ostaviće vas, verujte nam – bez daha, stilizovati je i nahraniti, a mi predstavljamo 3 omiljena sea salt spreja za različite potrebe i tipove kose.

Davines This Is A Sea Salt Spray – za srednju i gustu kosu

Popularni brend za negu kose, Davines, sa lakoćom možete da pronađete i kod nas. U pitanju je beauty brand koji pažnju obraća na kreiranje efikasnih formula. ‘This Is A Sea Salt Spray’ je veoma jak sprej sa morskom solju – za srednje do gustu kosu. Nanosi se na vlažnu kosu pre feniranja, a nakon sušenja je poželjno da upotrebite neki alat za stilizovanje, kako biste dobili istinski prelepe talase. Ovo je sprej koji je veoma dobar za finiširanje frizure jer ima dugotrajan učinak sa mat završnicom. Ključni sastojci: morska so, ali je vrlo važno da mogu da ga koriste oni sa suvom kosom i skalpom, za njih je čak i poželjan.

davines sea salt 1

Ouai Wave Spray – za obojenu kosu

Samo mala količina spreja brenda Ouai naneta na sredinu kose i krajeve i prolazak prstima kroz kosu, dovoljna je da se stvore talasi sa kojima možete da uradite sve što želite. Sprej sa proteinima pirinča umesto morske soli, stvara efekat volumena i teksture, a da osvežava boju ili keratin. Ključni sastojci su protein pirinča, kokosovo ulje, pantenol, ekstrakt hibiskusa. Kome je namenjen: za sve tipove kose, uključujući prirodnu i farbanu.

ouai sea salt 2

Briogeo Superfoods Banana + Coconut Hydrating Soft Wave Texture Spray – za meke talase

Briogeo je masovno obožavan širom sveta jer je toliko hidrantan – da je i ta odrednica prosto morala da bude uključena u njegovo ime. Ovo je sea salt sprej koji miriše kao da je neko spakovao plažu u bočicu. Briogeo sprej sa morskom solju pruža razbarušenu kosu iz snova, zahvaljujući kokosovom šećeru, koji stvara meke, fino definisane talase. Njegovi ključni sastojci su kokosov šećer, ekstrakt banane, ekstrakt kokosa, aloe vera, a namenjen je srednje i gustoj ravnoj ili talasastoj kosi.

briogeo sea salt 3

Fotografije: Promo

Saznaj više:
Povezani članci: