Naši omiljeni SUVI ŠAMPONI (koji neće ošteti vašu kosu)

21.02.2024.
RECOMMENDED

Pronalaženje adekvatnog suvog šampona za vaš tip kose može da deluje kao nemoguća misija, s obzirom na to koliko opcija postoji. Da li kupiti suvi šampon koji se poklapa sa bojom kose? Da li želite dodatni volumen ili samo da osvežite teme? Za početak (i najbitnije), kako utiče na zdravlje vaše kose?

Da li je suvi šampon dobar za vašu kosu?

Kao i sa svakim proizvodom koji nanosite, da li je suvi šampon zapravo dobar za vas zavisi od dva faktora: vaš tip kose i sastojci u tom proizvoda.

Bitno je imati na umu da oni zapravo ne čiste kosu, već prikrivaju nakupljeni ostatak prljavštine. Međutim, ako se koristi kako treba, može da produži svežinu frizure. Pored toga, suvi šampon stvara mat, prozračnu teksturu na korenu što obezbeđuje frizuru punu života i pokreta.

Bez obzira na to kakvu preferenciju imate, pronašli smo najbolje opcije za vašu sledeću frizuru.

Suvi sampon frizura 1

Step by Step: Kako se pravilno nanosi

Korak 1: Pre nego što nanesete proizvod, pripremite kosu. Uzmite češalj i razdvojite kosu po delovima, počevši od najmasnijih sekcija.

Korak 2: Bočicu verovatno držite previše blizu korena. Opšte pravilo je da suvi šampon prskate sa razdaljinom od 30 centimetara od glave, ciljajući na koren kose. Pored toga, imajte na umu da se suvi šampon nanosi samo na masne delove kose.

Korak 3: Veoma je važno da pustite da proizvod odstoji nekoliko minuta kako bi mogao da obavi to što treba. Možete ga rukama utrljati u teme ili kosu prođite četkom od korena do krajeva. Et voilà!

Moroccanoil Dark Tones

Suvi sampon 1

Klorane Ultra-Gentle with Oat Milk

2553238

Olaplex Clean Volume Detox

Olaplex No.4D Clean Volume Detox Suvi sampon 250ml

Living Proof Perfect Hair Day

Living Proof Perfect Hair Day PhD Dry Shampoo

Batiste Original

71XY6Srs2BL 1

Foto: Pinterest

Saznaj više:
Povezani članci: