TikTok me naterao da probam: 5 beauty proizvoda koja smo testirali

25.09.2023.
RECOMMENDED

Koliko često ležite u krevetu i skrolujete do besvesti po TikToku? Kada su u pitanju beauty trendovi ova platforma se ipak pokazala kao sjajan izvor informacija. Ne postoji manjak viralnih proizvoda na TikToku, što nas je motivisalo da isprobamo pet nezaobilaznih proizvoda i otkrijemo da li su vredni hajpa?

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze 1

Postoji bezbroj gelova za obrve na tržištu ali svakom proizvodi fali po nešto – ili nisu izdržljivi, neki ostavljaju mrlje, drugi nisu precizni. Sa preko 45 miliona pregleda na TikToku, Brow Freeze od Anastasia Beverly Hills se izdvojio kao onaj koji radi posao.

Brow Freeze je univerzalna gel formula koja funkcioniše za one sa punijim obrvama ali i one sa tanjim. Sjajno zalizuje dlake i stoji u mestu do 15 sati (verujte nam, probali smo). Ovo je must-have za svakoga ko želi da postigne Brooke Shields obrve. Jedino što predlažemo jeste da malo vremena odvojite za eksperimentisanje sa ovim proizvodom kod kuće, jer je teže za nanosite za početnike. 

Laneige Lip Sleeping Mask

Laneige Lip Sleeping Mask

Lip Sleeping Mask od korejskog brenda Laneige je postao kultni skincare proizvod širom sveta. Namenjeno kao maska za usne koja se ostavlja preko noći, Lip Sleeping Mask sadržava antioksidante i vitamin C koji pored svog hranljivog dejstva obezbeđuju i nežan piling. 

Činjenica je da se za ovaj proizvod nije pročulo bez razloga i da ga gotovo svaki šminker ima u neseseru, ali pitanje je da li je ova Laneige maska zaista vredna investicije. U zavisnosti od toga za šta vam zaista treba, možda i jeste (ali je sasvim realno da ćete pronaći kvalitetne varijacije na temu za manje novca).

Gisou Honey-infused Hair Oil

Gisou Hair Oil

Gisou brend je postao viralan na TikToku delom zbog aktraktivnog brendinga i luksuznog pakovanja koji je savršen mamac za svaku lifestyle influenserku, ali njihovo ulje za kosu potkovano je kvalitetom koji potiče iz porodičnog iskustva u pčelarstvu.

Obogaćeno medom, Gisou ulje za kosu je spas za svakoga ko se bori sa neposlušnom ili suvom kosom. Sjaj kose ćete primetiti pri prvom korišćenju, a malo pakovanje ovog ulja može do traje i po par meseci s obzirom da se koriste 2-3 kapi pri svakom nanošenju. Miris Gisou ulja, medenkasto sa blagim floralnim notama, gotovo se može izjednačiti sa efektom parfema jer traje ceo dana.

NYX Bare With Me Concealer Serum

NYX Bare With Me

NYX Bare With Me korektor/serum je jedan od pristupačnijih proizvoda na ovom spisku i predstavlja lightweight formulu koja pokriva nepravilnosti i posebno neguje suvu kožu ili osetljiva predela na licu i telu, sprečavajući ,,cakey” izgled u šminkanju. 

Bare With Me korektor/serum je Sveti gral za one koji vole prirodan no make-up look, ali njegova pokrivna moć je minimalna ukoliko želite da postignete nešto više od toga. Vredi dodati da je ovaj korektor dostupan u 13 nijansi, prijatno iznenađenje za svakoga kome je pronalaženje prave nijanse šminke za lice izazov. 

Caudalie Vinergetic C+ Instant Detox Mask

Caudalie Instant Detox Mask

Ova maska od kultne francuske skincare kompanije trenutno ima preko 100 miliona pregleda na TikToku. Vinergetic C+ Instant Detox Mask napravljena je na bazi gline i sadržava kofein i ulje semenki grožđa  – magična kombinacija za detoksifikaciju kože, čak i za one koji imaju osetljivu ili reaktivnu kožu. 

Slično Gisou ulju za kosu, jedna tuba Caudalie Instant Detox maske će dugo trajati s obzirom da je preporuka da se koristi maksimalno dva puta nedeljno. Redovno čišćenje pora na licu je neophodno i ova kultna Caudalie maska je sjajna osnova za detox rutinu. 

Saznaj više:
Povezani članci: