Weekend Plans: ŠMINKA za plesni podijum

19.01.2024.
RECOMMENDED

Ko ne voli priliku da se skocka za vikend? To je idealan trenutak da se poigrate sa šminkom i da eksperimentišete sa bojama i teksturama koje inače ne upotrebljavate u dnevnoj rutini. Kakve god planove da imate, šminka je tu da vas isprati u svakom događaju.

Ovo su naši predlozi:

BERRY GLAM

Vikend sminka 4
@makeupbyvincent

Sjajna smela usna su kao stvorena za vikend izlazak, a i neće da se skine boja posle prve čaše šampanjca. To je duboka i bogata bordo boja sa izraženim sjajem, našminkano tako da traje celu noć. Ključ je da ponovite boju u više slojeva. Nakon što se prvi sloj boje osuši, dodajte drugi i ostavite da se u potpunosti osuši – otprilike 30 sekundi.

MOD PO UZORU NA TWIGGY

Vikend sminka 2
@patidubroff

Inspirišite se modnim ikonama, kao što je bivša manekenka Twiggy, iz 60-ih sa zabavnom mod šminkom. Korišćenje nude nijansa znači da je šminka minimalistička sa dozom neočekivane drame zahvaljujući trepavicama. Obrve zaližite bezbojnim gelom i na usne nanesite nežnu boju. Što se trepavica tiče, možete da eksperimentišete sa veštačkim trepavicama ili prosto da nanesete maskaru kao i uvek, pa zatim da prstima spojite trepavice kako biste dobili taj clumpy look iz 60-ih.

CABERNET SAUVIGNON

Vikend sminka 1
@allanface

Crvene nijanse su elegantne i ostavljaju utisak, ali ne morate da se ograničavate na ruž. Probajte bordo ili crvenu boju za suptilni cat eye ili u obliku maskare u boji. Bordo maskaru možete čak da kombinujete sa crnom kako biste dobili ombre efekat. Ukoliko želite standout šminku, kombinujte sa berry glam usnama i pravac u grad.

DISCO DOLL

Vikend sminka 3
@lilly_keys

Svetlucava šminka je nešto između vile i sirene, a u realnom svetu – taman za plesni podijum. Možda je najbolja opcija pristupiti ovom looku kao da je smokey eye, a zatim dodati svetlucave boje u više slojeva. Naravno, ne zaboravite maskaru.

Saznaj više:
Povezani članci: