Pretraga

BURO. izbor: donosimo vam parfemske novitete ovog proleća

BURO. izbor: donosimo vam parfemske novitete ovog proleća

Tekst: BURO.


U svetu mirisa, novi list se ne okreće "na neki tamo datum" već novim godišnjim dobom, a ovo proleće već deluje jako uzbudljivo na polju novih parfema. Neke već možete probati i kupiti kod nas, neki su svoje premijere doživeli samo u svetu (ali stižu uskoro), a svi su jednostavno neodoljivi. Donosimo vam BURO. listu želja mirisa ovog proleća. Odaberite svoj novi parfemski potpis - ili više njih, zašto da ne? 

Aqua Allegoria Rosa Rossa, Guerlain

BURO. izbor: donosimo vam parfemske novitete ovog proleća (фото 1)

Prepoznatljiva mešavina borovnice i azijske trešnje, ruže i drvenastih nota dobila je novo ruho i limitirano izdanje povodom kineske Nove godine. Aqua Allegoria je spoj neočekivanih mirisa i iskustava, a slatkoću ličija meša sa pravim zlatom Kalabrije - dragocenim bergamotom. Kreativnost, nepredvidljivost i beskrajno meka ženstvenost kriju se u svakoj bočici.


Rose Prick EDP, Tom Ford

BURO. izbor: donosimo vam parfemske novitete ovog proleća (фото 2)

“Trn ruže, ubod. Slabašan bol koji pruža toliko senzualnog zadovoljstva. Inspirisan mojim ružičnjakom, Rose Prick je divlji buket opojnih i retkih hibrida”, objašnjava Tom Ford svoju najnoviju mirisnu kreaciju u čijem srcu se nalazi Bugarska ruža - jedna od najređih na svetu. Nemojte da vas to uplaši, ovo nije parfem u kom ćete osetiti samo nju. Tu su i tonka, pačuli, chypre note, karamela i vanila koje ovaj mirisni buket čine oštrim, zavodljivim i izuzetno teškim za definisati. Baš kao i privlačnost.


Black Opium EDP Neon, Yves Saint Laurent

BURO. izbor: donosimo vam parfemske novitete ovog proleća (фото 3)

Da li ste nakad zamišljali kako miriše uzbuđenje? Senzualni Black Opium sada ima novu notu i ona treperi kao blještava svetla grada u noći. Zavodljivoj slojevitoj aromi kafe dodato je zmajevo voće, a njegova kora ciklama boje, zelene bodlje i hrskavo meso daju neonsku notu novom parfemu. U njegovom srcu su mandarina i četrun, opori zeleni sok i neonske ružičaste bobice. Highly addictive.


Dolce Shine EDP, Dolce & Gabbana

BURO. izbor: donosimo vam parfemske novitete ovog proleća (фото 4)

Buket svežih voćnih i cvetnih aroma otvara se citrusima, grejpfrutom, mangom i dunjom pa prelazi na belo cveće jasmina i narandže koje lebde na toplim senzualnim drvenastim notama i mošusu. Najnoviji dodatak porodici Dolce parfema je mek parfem koji podseća na sunčan dan i radost, a za sobom ostavlja ubedljiv i dugotrajan trag.


Vetiver & Golden Vanilla Cologne Intense, Jo Malone

BURO. izbor: donosimo vam parfemske novitete ovog proleća (фото 5)

Topao i zavodljiv, ovaj neverovatan miris otvara se daškom kardamona i svežinom čaja od grejpfruta, otvarajući put zemljanim dubinama vetivea. Dragocena burbon vanila koju sadrži bere se ručno u egzotičnim džunglama i svojom toplinom obavija sva čula onoga ko je oseti stvarajući jedinstvenu atmosferu. Kada bi zlato imalo miris, to bi bio Vetiver & Golden Vanilla Cologne Intense.


Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar