Pretraga

La vie en rose: Na ulicama Pariza trendiguju pink frizure

Tekst: BURO.

Foto: ImaxTree

Zamislite scenario: nalazite se na ulici u Parizu za vreme Nedelje mode. Odjednom se pored vas zaustavlja devojka na električnom trotinetu, njoj prilazi druga devojka sa sprejem u ruci i, tu na ulici, joj prefarbava kosu - u roze. Ne, nismo izmislili, stvarno se desilo dok je BURO. redakcija bila na poslednjem PFW.

La vie en rose: Na ulicama Pariza trendiguju pink frizure (фото 1)
La vie en rose: Na ulicama Pariza trendiguju pink frizure (фото 2)

Taj fun momenat na stranu, pink kosa zaista je bila svuda i to u svim mogućim varijacijama na temu. Elegantna zalizana punđa sa razdeljkom na sredini? Roze. Kratka dečačka frizura i seksi crna haljina do poda? Isto roze. Polu-skupljena duga kosa uz stajling koji pršti od boja i tesktura? Pogađate, opet roze. Čini se da nema kombinacije ni stila koji ova boja kose ne može da refreshuje

La vie en rose: Na ulicama Pariza trendiguju pink frizure (фото 3)

Ukoliko se odlučite da ispratite trend, na raspolaganju su vam praktično sve nijanse, od najnežnije bebi-ružičaste pa do intenzivne magente, kao i svaki vajb, od onog damskog do edgy eklektike. Vidljiv izrastak, takođe je opcija. Nemojte se začuditi ukoliko uskoro i sami budete svedok nekog blic beauty makeovera na ulici u Beogradu.

La vie en rose: Na ulicama Pariza trendiguju pink frizure (фото 4)
La vie en rose: Na ulicama Pariza trendiguju pink frizure (фото 5)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor