Pretraga

#Trending: neon na očima

#Trending: neon na očima

Boje koje su preplavile piste, crveni tepih i Instagram

Tekst: Manda Javorina


#Trending: neon na očima (фото 1)

Kao po nekom (tajnom) dogovoru, neon senke, ajlajneri i maskare su odjednom počele da se pojavljuju na Instagramu i crvenom tepihu. Navikli smo da ih gledamo na festivalima zajedno uz pletenice i friendship narukvice, ali ovog leta je drugačije. Osim što je potpuno dominirala revijama za sezonu proleće/leto 2019, neon šminka za oči dominira i crvenim tepihom i društvenim mrežama, a nose je svi koji nešto znače, od Rihanne do Tracy Ellis Ross. Dakle, zvanično je: radi se o jednom od najjačih trendova za leto!

Beauty lookovima sa pista se često zamera da su nenosivi, a ovaj trend je pomalo zastrašujuć iako je apsolutno kul (ili baš zbog toga). Inspirišite se načinima na koji ga nose zvezde u stvarnom životu - ili bar svojoj verziji stvarnog života - i isprobajte makar maskaru u nekoj od neonskih nijansi. Obećavamo vam da ćete se zabaviti!

Ako ona nešto nosi, onda znate da je u trendu. Neko ima problem sa neon-pink ajlajnerom i maskarom? Neka se obrati Rihanni. 

 

 

Ne možemo da prestanemo da gledamo plavi ajlajner u stilu šezdesetih koji je šminkerka Rachel Goodwin izvela na očima francuske glumice Pom Klementieff. 

 

 

Camila Coelho sa jarko crvenom senkom na kapcima izgleda kao street varijanta junakinje iz filma o superherojima. Girl power!

 

 

Slavnu šminkerku, Pati Dubroff, je toliko poneo trend da je objavila #tbt fotku svoje klijentkinje Margot Robbie sa žuto-zlatnim senkama na očima. Čisto da pokaže ko je bio među prvima.

 

 

Tracy Ellis Ross je neoboriv dokaz da većinu trendova možete da iznesete ako ih prilagodite sebi. Neon-roze na utrašnjem delu oka, gde inače stavljamo hajlajter, i teški crni kreon. Genijalnost. 

 

 

Ashlee Simpson dobija nagradu za najnosiviji način na nosite neon nijansu na očima: diskretno, zabavno i apsolutno nezaboravno.

 

#Trending: neon na očima (фото 2)

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar