Pretraga

\"The Shag\": ne postoji frizura koja je ove jeseni više cool

"The Shag": ne postoji frizura koja je ove jeseni više cool

A i nosivija je nego što vam se čini

Tekst: BURO.


Dobrodošli u novi život frizure po imenu shag koja dovodi do perfekcije sve trenutne retro opsesije i rokenrol vajb. I samo ime joj je čist drzak sleng, ako znate na šta mislimo (ako ne znate tu je Google). Ove jeseni zauzima trendi teritoriju, a za sve žene u Holivudu i u muzici je odavno klasika. Radi se, u suštini, o izrazito stepenastom pažu koji mora imati teške šiške i može biti raznih dužina, od vrlo kratkih pa sve do malo ispod ključnih kosti. Stepenasto šišanje je posebno izraženo na vrhu pa je tu i glavni volumen. Potpuno je unisex, što ga čini najinkluzivnijim beauty statmentom još od sedamdesetih. On je prava (ne tako) mala proslava individualnosti.

 

Shag se prilagođava kosi, ne obrnuto. Ne postoji jedan način da ga nosite. Poenta je da uvek izgleda spontano i ne preterano doterano (sa izuzetkom najpopularnije verzije izdevedestih The Rachel). Dakle, od kovrdžavih šiški, do apsolutno ravnih, kako vam volja, pošto može i valja sve. Kroz njega provlačite prste i poručujete svetu: ja sam ja, ne krijem se. Da biste ga nosili potrebno je samopouzdanje sa velikim S.

 

 

I zato je sada na glavama svih koji žele da odmah, na prvi pogled pošalju svetu poruku da su svoji. Holivud, nove street style zvezde, manekenke. Sve vrvi od pogleda kroz šiške. Sakupili smo vam neke od svojih favorita i smatrajte se upozorenim: ove fotke će vas naterati da zovete svog frizera i zakažete šišanje!

 

"The Shag": ne postoji frizura koja je ove jeseni više cool (фото 5)
@maria_bernad

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar