5 malih komada nameštaja i dekoracije za velike promene

  21.04.2024.
  RECOMMENDED

  Uz malo kreativnosti i promišljenog odabira, vaš dom može doživeti velike promene. Ponekad je sve što je potrebno malo osveženja u vidu novih komada kako bi se stvorila potpuno nova atmosfera. Donosimo vam predloge pet malih komada nameštaja koji su dizajnirani da unesu velike promene u vaš enterijer. U slučaju da trenutno radite na renoviranju stana, možda bi za vas idealno bilo da se pozabavite kupovinom svih pet komada koje smo izdvojili.

  Vodite računa o tome kako ćete komade uklapati jer bi takođe bilo idealno da oni budu u istom maniru kao i ostatak komada koje smo izdvojili.

  namestaja

  VELIKE PROMENE: Unesite ove komade nameštaja i dekoracije

  Cipelarnik

  Ulazni prostor je prva stvar koju gosti vide kada uđu u vaš dom, pa je vrlo važno da ostavi dobar utisak. Klupa za ulazni prostor s cipelarnikom za odlaganje ne samo da dodaje estetski touch, već i pruža praktično rešenje za odlaganje cipela, torbi i drugih sitnica. Odaberite i klupu po ugledu na britanske enterijere koja se uklapa u stil vašeg doma i istovremeno pruža funkcionalnost. Verujte nam, ovaj komad nameštaja je svima neophodan u domu.

  cd0c534747fa57cf4f926b9bcdbbe0df

  Klub sto

  Klub sto za kafu, knjige, sitnice i cveće može postati centralni komad u dnevnoj sobi. Izaberite onaj sa prostorom za skladištenje ispod ili unutar samog stolića kako biste organizirali časopise, knjige ili druge sitnice koje su vam bitne u svakodnevnom funkcionisanju. Ovaj komad nameštaja ne samo da će dodati karakter prostoru, već će i olakšati održavanje urednosti.

  40da74641f69b1ca9f7091cfbf0810b7

  Jastučići

  Jastučići ne samo da čine udoban dodatak vašem prostoru, već i veoma funkcionalan. Jastučići imaju veliku moć kada je reč o tome da povežete čitav enterijer i da unesete autentičnost u svoj dom. Predlažemo da se igrate sa strukturama, da ih imate što više i da povežete različite boje koje generalno ističu vaš enterijer.

  d99636656e1d5d12ea22f51ebbcf824a

  Ogledalo sa dekorativnim okvirom

  Ogledalo je ključni element svakog enterijera. Veliko ogledalo sa dekorativnim okvirom može vizuelno proširiti prostor i dodati eleganciju prostoru. Izaberite okvir koji se slaže sa stilom vašeg doma – od modernog do klasičnog, opcije su beskonačne.

  a18ec05ea046145923ade4d298949d46

  Viseća polica

  Viseća polica može transformisati zidni prostor i dodati dodatne površine za odlaganje bez zauzimanja podnih površina. Koristite je za izlaganje ukrasa, knjiga ili biljaka kako biste dodali osobnost vašem domu. Viseće police su takođe odlično rješenje za male prostore jer maksimalno koriste vertikalni prostor.

  35766afb019ad8cd3d718fba66b4fea0

  Uz ove male komade nameštaja, možete stvoriti velike promene u svom enterijeru bez potrebe za velikim finansijskim ulaganjem. Osvežite svoj prostor i uživajte u novoj atmosferi koju stvarate.

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: