Pretraga

Nova sezona donosi nova beogradska mesta - predlažemo koja da obiđete odmah

Nova sezona donosi nova beogradska mesta - predlažemo koja da obiđete odmah

Tekst: BURO.

Foto: Press

Čak i kada (po)malo žalimo za letom koje odlazi, smena sezona je jedno od najuzbudljivijih sezona u gradu. Predlažemo vam da prošetate do ovih novih beogradskih adresa što pre.

TT bistro

Nova sezona donosi nova beogradska mesta - predlažemo koja da obiđete odmah (фото 1)
Nova sezona donosi nova beogradska mesta - predlažemo koja da obiđete odmah (фото 2)

Ukoliko volite poseban blend kosmopolitskog i boho duha, eklektičnu preukusnu ali nepretencioznu kuhinju, definitivno treba da stavite TT bistro na svoju mapu. Idealno je mesto za koktel posle posla ili nedeljni branč - slobodno povedite ljubimca pošto je lokal pet friendly - a stajliš enterijer ovog nedavno otvorenog lokala preko puta Kalemegdanskog parka, potpisuje tim Freya Architects.

Gde: Cara Uroša 19

Liu Jo monobrend prodavnica

Nova sezona donosi nova beogradska mesta - predlažemo koja da obiđete odmah (фото 3)
Nova sezona donosi nova beogradska mesta - predlažemo koja da obiđete odmah (фото 4)

Svima poznata Liu Jo radnja iz Knez Mihailove ulice sada se nalazi na novoj adresi u TC Galerija Belgrade. Italijanski duh i elegantan dizajn enterijera u neutralnim i zlatnim tonovima savršen su par za ženstvene modele po kojima je brend prepoznatljiv i zbog kojih je jedan od najvoljenijih među svima kojima su glamur i elegancija najviši na listi modnih prioriteta.

Gde: TC Galerija Belgrade, Bulevar Vudro Vilsona 12

Insolita

Nova sezona donosi nova beogradska mesta - predlažemo koja da obiđete odmah (фото 5)
Nova sezona donosi nova beogradska mesta - predlažemo koja da obiđete odmah (фото 6)

Najnoviji dodatak gastro sceni Beograda nalazi se na Donjem Dorćolu i predviđamo da će postati novo omiljeno mesto svih zaljubljenika u italijansku kuhinju. Insolita je savršen omaž lucidnosti i domišljatosti italijanske kuhinje - istovremeno tradicionalna i uvek spremna za novo, nesvakidašnje, neuobičajeno i van utabanog puta. Spremna da bude mlada kad krenete u grad, kao i da pokaže svoje antičke korene u bakinom receptu.

Gde: Žorža Klemansoa 27

iStyle

Nova sezona donosi nova beogradska mesta - predlažemo koja da obiđete odmah (фото 7)
Nova sezona donosi nova beogradska mesta - predlažemo koja da obiđete odmah (фото 8)

Ako ste tech-obsessed odvojite pošten deo vremena kada se zaputite na ovu novu Apple adresu. Nova iStyle prodavnica u najvećem beogradskom tržnom centru je sve što ste zamišljali i više od toga. U stanju smo satima da isprobavamo i planiramo, a zatim izađemo i sa savršenim uređajem - ili njihovom kombinacijom.

Gde: TC Galerija Belgrade, Bulevar Vudro Vilsona 12

Elisabetta Franchi

Nova sezona donosi nova beogradska mesta - predlažemo koja da obiđete odmah (фото 9)

Prva monobrend prodavnica brenda koji drži posebno mesto u srcima velikog dela beogradske publike vas neće razočarati. Prava adresa za sve koji vole prepoznatljivu ženstvenu Elisabetta Franchi i zaista ozbiljno velik izbor, bilo da tražite savršene salonke, haljinu u kojoj ćete se osećati kao milion dolara ili retro farmerke sa visokim strukom.

Gde: TC Galerija Belgrade, Bulevar Vudro Vilsona 12

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor